Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije je radila u fast-foodu

OnlyFans manekenka: "Na toj sam se platformi obogatila, ali mi pati ljubavni život..."

Twitter/@christinebright
11.11.2022.
u 14:30

Bilo je jako teško s mamom koja nije znala kakva je to platforma i za što dobivam novac. Bila je jako uzrujana i ljuta na mene ali je na kraju prihvatila i sad imamo dobar odnos, ispričala je.

25-godišnja Britanka Christine Bright zarađuje objavljivanjem svojih golišavih fotografija na stranici OnlyFans, a premda joj je to već donijelo bogatstvo, uništilo joj je, tvrdi, ljubavni život.

Ipak, zbog novca ne žali što se odlučila pridružiti stranici za odrasle, a svoje je fotke i snimke počela objavljivati jer joj je dosadilo raditi za minimalnu plaću.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka

1/5

Naime nakon što je napustila posao u restoranu brze hrane, Bright je preko OnlyFansa počela zarađivati dovoljno da sa 40; za 15 godina; skroz prestane raditi.

Ipak, svjesna je da njen trenutni posao ima nekoliko bitnih loših strana, a jedna je i reakcija bližnjih kad doznaju s čim se 25-godišnjakinja bavi.

Tako joj je za OnlyFans nedavno saznala i mama; i nije, kaže Bright, bila oduševljena.

- U početku jesam to držala u strogoj tajnosti ali sada sam otvorenija o svom načinu života - kaže i dodaje:

 "Bilo je jako teško s mamom koja nije znala kakva je to platforma i za što dobivam novac. Bila je jako uzrujana i ljuta na mene ali je na kraju prihvatila i sad imamo dobar odnos."

A teško joj je, kaže, naći i dečka jer muškarci obično ne razumiju i ne uvažavaju njen odabir posla pa izlasci s njima ne potraju dugo.

No, unatoč problemima u ljubavnom životu, Christine je, kaže, sretna i svoje će golišave fotografije prodavati dok ih god muškarci budu htjeli kupovati.

Naime do sada je, tvrdi, već zaradila 2,267,000 kuna (263.000 funti) i uživa u životu u svojoj vili na moru.

Najviše živo božićno drvce u Velikoj Britaniji spremno je za nadolazeću blagdansku sezonu i izgleda spektakularno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije