Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tetovaža joj puno znači

Tetovirala vlastito ime pa ju mnogi kritizirali: ‘To je jako čudno’

Tik Tok
11.11.2022.
u 11:30

U videu je objasnila zašto se odlučila na to, a objašnjenje je dirnulo mnoge korisnike

Ljudi se često odlučuju na tetoviranje imena člana obitelji, prijatelja ili partnera. To je velika odluka i često izaziva kontroverze jer drugi tvrde da bi osoba mogla požaliti zbog svoje odluke. No, jedna je žena potpuno zbunila ljude jer je odabrala tetovirati vlastito ime, piše Mirror

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Nakon brojnih upita i kritika o tome zašto je tetovirala svoje ime, odlučila je objasniti zašto je to htjela, a objašnjenje je dirnulo mnoge.

Talia Jackson na svom Tik Tok profilu je objavila sebe i najčešće pitanje koje dobiva, a to je: "Zašto imaš tetovažu vlastitog imena? To je pomalo čudno." Zatim je nastavila objašnjavati razlog zbog kojeg se odlučila na to. 

- To je rukopis mog najboljeg prijatelja koji je umro ranije ove godine on je to napisao. Nedostajat će mi zauvijek - pisalo je u videu. 

@taliajackson #greenscreen i will miss him forever 🤍 #fyp ♬ original sound - ben

Video je prikupio više od pet milijuna pregleda, a korisnici su odmah pohrlili u komentare kako bi pružili podršku Taliji, te su mnogi pisali kako im je žao zbog njezinog gubitka.

- Nema ništa čudno u vezi s tetovažom, jako je slatko - napisala je jedna korisnica. 

"Sigurna sam da te on čuva svaki dan. Jako je lijepo što si mu na svoj način odala počast", komentirala je druga, a treća je dodala: "Žao mi je što sam na prvu osuđivala tetovažu vlastitog imena, sada mi je jasno i zapravo je preslatko."

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije