Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Odgodite face-lift uz Neauvia Organic Stimulate

Moć hijaluronskih filera
19. prosinca 2018. u 08:59 145 prikaza
Odgodite face-lift uz Neauvia Organic Stimulate
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman je nije invanzivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka.

Odgodite face-lift uz Neauvia Organic Stimulate | Autor : PROMO Foto: PROMO

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja Neauvia Stimulate filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

 Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

Tijekom prosinca rezervirajte svoj termin u medicinsko-kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) za sve tretmane Neauvia filerima i ostvarite poseban popust pri plaćanju. Akcija traje od 10. do 31. prosinca, a odnosi se na 20% popusta na redovnu cijenu za gotovinsko plaćanje te 10% popusta za kartično plaćanje. Također, u tijeku je značajno sniženje cijena za tretmane za gospodu Neauvia Stimulate Men, kojim do 10. prosinca ostvarujete 30% popusta za gotovinsko te 20% popusta za kartično plaćanje.

Odgodite face-lift uz Neauvia Organic Stimulate | Autor : PROMO Foto: PROMO

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan