Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Odgodite face-lift uz Neauvia Organic Stimulate

Moć hijaluronskih filera
03. rujna 2018. u 16:19 162 prikaza
Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia | Autor : PROMO Foto: PROMO

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

Neauvia Organic Stimulate filer isprobajte u medicinsko kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton), a rezervirate li svoj termin tijekom rujna, očekuju vas odlične pogodnosti prilikom plaćanja.

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia | Autor : PROMO Foto: PROMO

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka