Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubimac žena

Novim imidžem Nadan Vidošević “skinuo” Georgea Clooneyja

Nadan Vidošević
Foto: Pixsell/Stringer
1/7
16.04.2010.
u 16:08

Sa svojim novim markantnim imidžem kojim podsjeća na velikog filmskog zavodnika, Nadan Vidošević mogao bi razmisliti hoće li nakon političkih uploviti u glumačke vode.

Nije tajna da predsjednik Hrvatske gospodarske komore uživa veliku popularnost kod pripadnica ljepšeg spola.

Sa svojim novim markantnim imidžem kojim podsjeća na velikoga filmskog zavodnika, Nadan Vidošević mogao bi razmisliti hoće li nakon političkih uploviti u glumačke vode.

Komentara 25

AM
ante.mate
21:15 16.04.2010.

Izgleda ok, nije bezličan i beskrvan kao sadašnji predjednik.

GA
Galebar
08:14 17.04.2010.

Meni liči na debelog Jovana Raškovića! Što misliti o mentalnom sklopu čovjeka (i to javne osobe) koji mijenja image kao neka plavuša frizuru? Valjda će se uskoro istetovirati i staviti si pearcing. Bilo bi mu bolje da skine 50ak kila pa da napokon, makar fizički, liči na čovjeka...

PR
print
17:02 16.04.2010.

Pametan, zgodan, osoba koja bi bio pravi Predsjednik. Nadane, spasi nas od ovih dosadnih političara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije