Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetna promenada

Nosi se sve – od balerinka do peta visokih čak petnaest centimetara

cipele (1)
Foto: nnn
1/15
22.03.2011.
u 08:30

Većina žena proljetnu sezonu otvara kupnjom novih cipela. Provjerite svoje ormare, a mislite li da ste goli i bosi, slijedite našu preporuku

Proljeće je na vratima, vrijeme da napokon očistite i spremite čizme do iduće zime. No što obuti, upitat će se svaka žena bez obzira na to koliko prati modu. Modni znalci lansirali su svega pomalo – od pomaknutih sandala papagajskih boja do onih umjerenijih koji su za nježna ženska stopala odabrali udobna gnijezda od antilopa i fine kože u boji pudera i pijeska optočena kristalićima. Iako je svaki prijelaz iz zatvorenih cipela u sandale - i obrnuto - bolan te popraćen desecima sitnih žuljeva, žene će sve učiniti da izgledaju lijepo. Zato, nožice na manikiranje i – u sandalice! 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
Morena
13:15 22.03.2011.

kako vas nije sram!!!! više od 300 000 nezaposlenih a vi nam predlažete cipele od min 1000 kn...

EA
earindis
13:45 22.03.2011.

Pa kad im netko plaća reklamu... Hvala bogu pa ima puno ljepših cipela koje se za pristojnu cijenu mogu pronaći u manje etiketiranim dućanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije