Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tajnu

Njena koža je tako savršena! Evo kako joj to uspijeva

Damaris Lewis
14.01.2014.
u 08:30

Možemo li svi mi izgledati poput slavnih ljepotica ili smatramo da je to rezervirano samo za njih?

Ona je super  model i plesačica. Ona je Damaris Lewis. Njen izgled stoga mora biti savršen, a da bi to postigla potrebno je provoditi neke rutine za održavanje ljepote i zdravlja. Ali koje? I koliko često? Možemo li svi mi izgledati poput slavnih ljepotica ili smatramo da je to rezervirano samo za njih? Naravno, genetika nam je u startu nešto dala, nešto uzela, ali postoje nešto što možemo napraviti i sami za ljepotu našeg tijela.

Ova ljepotica s tenom boje kakaa odradila je kampanje za poznate brendove Clarins  i Yves Saint Laurent. Otkrila je da je tajna ljepote njene kože u - vodi!

- Jako je bitna hidratacija i većina ljudi ne voli često ustajati i odlaziti u WC, ali ako naprimjer morate iz aviona odmah na posao, kao ja, onda vam je bitno kako ćete izgledati. U avionu često natičemo i nadimamo se, a tu je moj saveznik voda, ispričala je Damaris za Huffington Post.

>>Krijete li od vaših muškaraca svoje trikove za ljepotu?

Komentara 1

CA
carousel
17:04 14.01.2014.

Flaširana voda iz vodova je zaslužna za njenu kožu? Smijeh... A da nisu možda geni koji su joj dali kožu koja pirodno proizvodi puno ulja i puno melanina u koži. Nije niti zdravo piti previše vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije