Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja li je Nivesina tajanstvena (ne)prijateljica?

Nives oprostila prijateljici koja se nudila njezinu mužu

Nives 1 galerija
15.12.2009.
u 17:08

Starleta je trenutačno bolesna, ali uspjela je suočiti se i izgladiti stvari s djevojkom koja ju je razočarala. Nives je to iskreno potreslo jer uvijek je isticala da su žene koje pokušavaju razoriti nečiju obitelj za nju ološ. No i to je odlučila ostaviti iza sebe u 2009.

Predbožićne pripreme obitelji Nives Celzijus (27) nakratko su stale. Promukla i izmučena glasa Nives nam je javila da ima virozu.

– Nije gripa nego želučane tegobe. Pokupila sam to od djece – procijedila je. No iako ju je to nakratko smelo u pripremi savršenoag blagdanskog okruženja pa nije uspjela kupiti darove kćeri Taishi (2), sinu Leoneu (4) i suprugu Dini Drpiću (28), planira se vratiti u formu.

– Dino se iz Njemačke vraća poslije 20. prosinca pa još imam vremena sve obaviti. Još ne znam čime ću ga iznenaditi, no u jedno sam sigurna – okitit ćemo veliku prirodnu jelku i blagovati ispod nje – kaže ona.

Godina iskušenja

Nova godina stvara opet male probleme jer Dino se nogometu i Njemačkoj vraća već 27. prosinca pa neće biti skupa. Ali optimistična seksi mama nada se da će se uspjeti naći sa suprugom i nekamo otputovati barem na dva dana.

Iza nje je godina velikih poslova i iskušenja. U svojoj kolumni u jednom tjedniku još nedavno je pisala o razočaranju prijateljicom koja joj je eksplicitnim udvaranjem SMS-ovima pokušavala oteti supruga Dinu. Nives je to iskreno potreslo jer uvijek je isticala da su žene koje pokušavaju razoriti nečiju obitelj za nju ološ. No i to je odlučila ostaviti iza sebe u 2009.

Suparnici u oči

– U novu godinu ući ću čista, bez loših osjećaja pa sam se suočila s tom djevojkom. Njezin i Dinin odnos je prekinut iako nikad nije ni bilo nešto strašno, ali meni je smetalo – kaže Nives i dodaje:

– Izgladile smo stvari. Nismo prijateljice, ali odnosi su nam korektni.

Ključne riječi

Komentara 1

BT
bili-tartuf
18:11 15.12.2009.

eko,..i jos´ni dobla onu 1.Nagradu od Magdalene (25.000€juricá),..a vec´je prosá i 2.-interliber....??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije