Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će vam i bolje

Ne očajavajte ako na dočeku Nove nemate partnera

\'31.12.2009., Zagreb - Vatromet na trgu Bana Jelacica na doceku Nove godine 2010. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
\'Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
28.12.2012.
u 11:00

Ne morate čekati već napravite svoje planove. Promislite koji je od ova tri načina idealan za ulazak u Novu godinu.

Trenerica za spojeve Marina Sbrochi za Galtime piše da ne postoji nikakav zakon ili pravilo da morate imati partnera ili pratnju na dočeku Nove godine. Ili da morate nekoga poljubiti u ponoć. Pa zašto onda singl muškarci i žene osjećaju takav pritisak u najluđoj noći u godini? To bi se moglo pripisati tradiciji...

- Ne prihvaćajte taj pritisak da morate imati pratnju i poljubiti se točno u ponoć. Umjesto toga, pojaviti se sam na proslavi dokaz je da se dobro slažete sa svojim prijateljima. S druge strane, ako upadnete u tu zamku, samo ćete si pojačati stres na Silvestrovo. Stoga, što je najbolje napraviti? Moje mišljenje je da se trebate riješti tih misli i bit će vam sjajno jer ćete se zabaviti!

 

Doček u klubu

Partijat ćete u naluđoj noći i ništa vas neće zaustaviti. S partnerom ili bez imat ćete stol u dobrom klubu i bit ćete okruženi vašim prijateljima, a oko vas će biti 500 nepoznatih ljudi. Nema sumnje da će svi biti dobrog raspoloženja i prijateljski nastrojeni do jutra. Možete uživati u usluzi, divnim ljudima koji vas okružuju, a imate li dovoljno kondicije, plesat ćete cijelu noć. Ne marite što se događa dok ne odzvoni ponoć. Zatim se izljubite s prijateljima i svima koji vam se nađu u blizini.

Kod kuće

Ne želite li izaći iz stana, ne morate. Osigurajte da kućnu atmosferu ispune dragi ljudi. No ni to vas ne mora spriječiti da partijate. Pobrinite se da ima dovoljno pića, prijatelji neka donesu hrane i grickalica kao i da nema previše ljudi kako bi se svi mogli družiti. Na ovakvom dočeku sačuvajte poljupce za svakog prijatelja. I to je ono što će vas ispuniti.

Na putovanju

Novogodišnji doček ne mora biti bijesan party. Za proslavu odaberite destinaciju na koju ste dugo željeli ići, pa isplanirajte s vašim prijateljima kratko putovanje. Ništa vam neće nedostajati uz druženje, pričanje dogodovština i viceva, oslikavanje noktiju i osjećaja sreće zbog prijatelja koji vas okružuju. Najbolji način za početak Nove godine je doček s omiljenim ljudima, a daleko od doma. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije