Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu se zaustaviti

Ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

shutterstock
26.11.2023.
u 17:15

Poljubili su se i brzo završili u krevetu, a tvrdi da je seks bio nevjerojatan.

'Moja supruga i ja zajedno smo pet godina i imamo trogodišnju kćer. Ono što nitko ne zna je da ja već četiri godine spavam i s njezinom sestrom. Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja supruga je zaspala pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njezina sestra je nešto sasvim drugo, puna oblina, seksi i drska. Oduvijek sam joj se sviđao', napisao je jedan muškarac u pismu za The Sun.

Poljubili su se i brzo završili u krevetu, a tvrdi da je seks bio nevjerojatan. Spolne odnose su imali još nekoliko puta tijekom sljedećih mjesec dana i čak je razmišljao da bi trebao prekinuti sa suprugom te biti s njezinom sestrom. Međutim, njegova je supruga zatrudnjela i tada su se odlučili vjenčati. Iako je on rekao njezinoj sestri da moraju prekinuti svoju aferu, seks im je bio toliko strastven da jednostavno nisu mogli prestati. Seksali su se čak i na vjenčanju.

VEZANI ČLANCI: 

'Moja supruga bila je trudna šest mjeseci kada smo se vjenčali, a ja sam tada ponovno spavao s njezinom sestrom. Ona je sada trudna s drugim djetetom, a ja ne znam što napraviti jer ne mogu prekinuti aferu, a i volim svoju suprugu', nastavio je, te tražio savjet psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

'Uspjeli ste godinama skrivati ​​svoju vezu, ali jednoga dana neizbježno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesretno: vi, vaša supruga, vaša djeca, vaše obitelji, čak i vaša ljubavnica. Recite šogorici da to mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se usredotočite na svoj brak i djecu, oni zaslužuju najbolje od vas', odgovorila mu je Deidre. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije