Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne apstinirajte!

Muškarci, evo što se događa s vašim tijelom kada se ne seksate dulje vrijeme

Seks
Foto: Thinkstock
17.11.2017.
u 10:09

Osobe koje redovito imaju seksualne odnose sretnije su i zadovoljnije, pokazala su to brojna istraživanja

Mnogo je razloga zašto bismo trebali redovito prakticirati seks, a najvažniji od njih je način na koji on utječe na vaše zdravlje.

Osobe koje redovito imaju seksualne odnose sretnije su i zadovoljnije, pokazala su to brojna istraživanja, no jeste li se ikada zapitali što se događa s vašim tijelom ako se prestanete seksati.

Evo odgovora.

1. Erektilna disfunkcija
Muškarci koji duže vrijeme nisu imali seksualni odnos, a prešli su 50. godinu, vjerojatno će patiti od erektilne disfunkcije. Kako bi ostali u seksualnoj formi, morate je i održavati.

2. Veći rizik za rak prostate
Ako ne masturbirate redovito, a i ne seksate se, šanse za obolijevanje od raka prostate mnogo su veće. Istraživanja su pokazala da češće ejakulacije (od 4 do 7 puta tjedno) smanjuju rizik od raka prostate.

3. Visoki krvni tlak
Istraživanje je pokazalo kako osobe koje imaju redovit seks imaju manji krvni tlak od onih koje ga ne prakticiraju.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

Seks
1/11

4. Stres
Vruća noć u krevetu sve može popraviti. Endorfin koji se oslobađa tijekom seksa popravlja raspoloženje i mnogo je puta dokazano da seks pozitivno djeluje na ljude koji su pod stresom.

5. Imunitet slabi
Orgazmi su od velike koristi za vaš imunološki sustav. Liječnici su iz uzorka sline došli do zaključka kako muškarci koji nemaju redovit seks imaju slabili imunitet i podložniji su bolestima.

6. Bolje ćete raditi
Seks ne samo da je dobar za vas nego i za vašu okolinu, osobito onu na poslu. Istraživanje je pokazalo kako su parovi koji redovito prakticiraju seks puno učinkovitiji na poslu od onih koji nemaju aktivan seksualni život.

Pogledajte i video: 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Komentara 18

AU
austrougarskigeneral
10:24 18.11.2017.

mnogi postaju nervozni

Avatar javorko
javorko
14:54 17.11.2017.

dajte nam pa cemo sekstati pa mediji propovijedaju honoseksualnost kao normalnu i zene su lezbe a onj drugi dio je mentalno poremecen

VI
Vito
10:37 17.11.2017.

6. Bolje ćete raditi Seks ne samo da je dobar za vas nego i za vašu okolinu, osobito onu na poslu. Istraživanje je pokazalo kako su parovi koji redovito prakticiraju seks puno učinkovitiji na poslu od onih koji nemaju aktivan seksualni život. ::: To znači da nam anemičar i plavuša imaju nikakv seksualni život __ Još ništa dobrog za Hrvatsku nisu napravili, a stalno nas je bu u zdrav mozak. __ Seks terapeuti, gdje ste??? __ Pozabavite se "našim" političarima i objasnite im da je banje naroda u zdrav mozak nije dobar za narod, a niti za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije