Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije mi to normalno'

Muškarac se požalio: 'Moja djevojka kuha i pere odjeću bivšem partneru, a on joj to plaća'

Shutterstock
02.03.2021.
u 20:10

Da stvar bude gora, bivši je nezahvalan za sve što ona radi.

"Draga Deidre, moja djevojka je bila u vezi prije mene 10 godina. Njoj je 41, bivšem 45 godina. Imaju i kćer koja je stara 9 godina, a gotovo cijelu vezu bio je nasilan prema njoj. Kada je došao vidjeti djevojčicu jedan dan, počeo je govoriti mojoj djevojci kako je jako loš u kućanskim poslovima i zamolio ju je da mu pomogne. Plaća joj da mu pere odjeću i kuha, a dok ona to radi on provodi vrijeme s nama, barem dva sata dnevno", opisao je ukratko svoju situaciju anonimni muškarac psihoterapeutkinji Deidre koja putem britanskog portala The Sun odgovara na ovakva i slična pisma.

Da stvar bude gora, bivši je nezahvalan za sve što žena radi - ako mu se večera ne sviđa, otvoreno to kaže.

Pogledajte kako je prošao prvi dan otvaranja terasa kafića u Zagrebu:

"Meni je 48 godina i ovo mi izgleda kao šala. Stvarno mislim da ću završiti našu vezu. Ona misli da sam samo ljubomoran."

Iako je pozitivno da bivši viđa dijete i da je prisutan, ovakva kombinacija života nije dobra ni za novi par niti za dijete, smatra Deidre. "Još uvijek manipula tvojom partnericom i pronašao je način da bude uvijek tu negdje u njenim mislima. Objasni joj da ti ovo nikako ne odgovara i da bi bio sretniji kada bi to prestalo."

Trebaju se postaviti neke granice, zaključuje ona.

Kako biste što bolje oprali rublje, pročitajte ove savjete i trikove:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
20:55 02.03.2021.

Sve je dobro dok plaćanje ne bude u naturi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije