Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Muškarac se požalio: 'Moja djevojka kuha i pere odjeću bivšem partneru, a on joj to plaća'

Da stvar bude gora, bivši je nezahvalan za sve što ona radi.
02. ožujka 2021. u 20:10 1 komentara 796 prikaza
Foto: Shutterstock

"Draga Deidre, moja djevojka je bila u vezi prije mene 10 godina. Njoj je 41, bivšem 45 godina. Imaju i kćer koja je stara 9 godina, a gotovo cijelu vezu bio je nasilan prema njoj. Kada je došao vidjeti djevojčicu jedan dan, počeo je govoriti mojoj djevojci kako je jako loš u kućanskim poslovima i zamolio ju je da mu pomogne. Plaća joj da mu pere odjeću i kuha, a dok ona to radi on provodi vrijeme s nama, barem dva sata dnevno", opisao je ukratko svoju situaciju anonimni muškarac psihoterapeutkinji Deidre koja putem britanskog portala The Sun odgovara na ovakva i slična pisma.

Da stvar bude gora, bivši je nezahvalan za sve što žena radi - ako mu se večera ne sviđa, otvoreno to kaže.

Pogledajte kako je prošao prvi dan otvaranja terasa kafića u Zagrebu:

"Meni je 48 godina i ovo mi izgleda kao šala. Stvarno mislim da ću završiti našu vezu. Ona misli da sam samo ljubomoran."

Iako je pozitivno da bivši viđa dijete i da je prisutan, ovakva kombinacija života nije dobra ni za novi par niti za dijete, smatra Deidre. "Još uvijek manipula tvojom partnericom i pronašao je način da bude uvijek tu negdje u njenim mislima. Objasni joj da ti ovo nikako ne odgovara i da bi bio sretniji kada bi to prestalo."

Trebaju se postaviti neke granice, zaključuje ona.

Kako biste što bolje oprali rublje, pročitajte ove savjete i trikove:

1 / 4
Gorenje
Nešto novo... Stručnjakinje za seks: Ovo je pet najboljih seks poza za isprobati u 2021. godini! Jako je ljuta Mladić odlučio kako će se zvati nerođena kćer i obavijestio sve - osim partnerice Nesvakidašnja priča Dok je bila trudna s drugim djetetom, partner se zaljubio u njezinu majku - i zajedno su pobjegli
poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće