Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevara

'Moj partner redovito se seksa s bivšom, dosta mi je njegovog dvostrukog života'

shutterstock
21.06.2020.
u 23:17

Kada ode vidjeti djecu ostane tamo nekoliko dana, a nakon što je jednom već priznao prevaru, sigurna je da se to događa redovito.

Jedan 42-godišnji muškarac i partner autorice ovog pisma tvrdi kako ne voli svoju bivšu, ali da mora viđati djecu redovito. Žive u jednosobnom stanu u kojem nema mjesta za njih, da dođu prespavati, pa uvijek on odlazi k njima.

"Meni je 25 i stvarno ga volim. Nikada nisam radila problem oko toga da vidi svoju djecu, ali nedavno je ostao tamo tri dana. Kada se vratio, priznao mi je da su on i bivša, majka njegove djece, spavali zajedno. Prešla sam preko toga, ali vrlo brzo nakon toga ostao je ondje četiri dana, za sinov rođendan. Lijepo se slažemo, ali već mi je dosta njegovog dvostrukog života."

Hrabra Darija bez obzira na multiplu sklerozu uživa u životu:

Ispričala je djevojka savjetnici Deidre, koja je rekla da bi možda trebali zajedno provoditi više vremena s njegovom djecom, a ne on sam. "Reci mu da ih želiš upoznati, što je zapravo i normalno ako je vaša veza ozbiljna. Možete otići, recimo, na piknik svi zajedno. Ako te odbije, bit će ti jasno kakva je tvoja uloga u njegovom životu."

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:11 13.07.2020.

Ako je ovo po istinitoj priči, prosto ne verujem koliko ljudi mogu biti glupi da pristaju na ovakve veze. On je definitivno nezreo i koristi i nju i bivšu, a one su obe glupe što mu to dozvoljavaju. 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije