Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Poseksala sam se s prijateljicom i pokvarila naš odnos. Mogu li spasiti prijateljstvo?

shutterstock
18.06.2020.
u 20:00

Nakon problema u prijateljstvu, ova djevojka za pomoć se obratila stručnjakinji za odnose Marielli.

Prije četiri godine upoznala sam novu prijateljicu. Brzo smo postale bliske i sve smo radile zajedno. Naši prijatelji govorili su nam da se ponašamo kao par i često nas pitali zašto nismo zajedno, ali iako je ona jako privlačna i draga, nisam osjetila ljubav ni seksualnu privlačnost. Prošle godine poseksale smo se nekoliko puta dok smo bile pijane. Nije mi se svidjelo i žalila sam zbog toga. Prijateljica je htjela više, ali ja nisam. Stvari su se pogoršale i sada uopće ne pričamo. Ja sam u vezi s nekim do koga mi je stalo, ali nisam zaljubljena. Počinjem misliti da sam krivo gledala na odnos sa svojom prijateljicom i propustila priliku za ljubav. Postoji li neki način da spasim naše prijateljstvo, upitala je jedna djevojku stručnjakinju za odnose Mariellu, prenosi The Guardian.

Mariella joj je odgovorila: “Jedna od najvažnijih kvaliteta u svakom prijateljstvu je komunikacija, ona je izvor zadovoljstva, pogotovo kada nađemo nekoga tko nas razumije i uživa u našem društvu. Seks komplicira stvari i zbog njega se ljudi katkad ponašaju neobično. No prestanak komunikacije nikad nije rješenje. Započnite s isprikom i iskrenim razgovorom o vašim osjećajima i razmišljanjima. Iako ste bile pijane, preuzmite odgovornost za svoje ponašanje. Vaši osjećaji pokazat će vam želite li nešto više s njom ili samo prijateljstvo, ali prvo morate saslušati i njezinu stranu.”

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 2

DU
Deleted user
11:14 13.07.2020.

Koliko ste to bile pijane?! 😁

ZA
zagrebzm
22:29 18.06.2020.

Prdež

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije