Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ili Sutra

Djevojka na TikToku: "Mislite da vi imate čudno ime? Mene je mama nazvala Tomorrow!"

TikTok/@i_lovechico
21.10.2022.
u 15:30

Prvo je tako pokazala svoju pernicu na kojoj na naljepnici piše njeno ime, a onda je da dokaže snimila i zaslon svog kompjutera...

I dok mnogi prilikom davanja imena djetetu imaju nedoumice i dvojbe, jedna je mama, čini se, odlučila iskoristiti stalno odgađanje smišljanja imena za svoju kćer; pa ju je jednostavno nazvala Tomorrow (Sutra).

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Danas odrasla djevojka, Tomorrow je na TikTo računu @i_lovechico pratiteljima rekla svoje ime zbog kojeg ljudi kad ju upoznaju uvijek, kaže, zastanu i pitaju: "Čekaj, što??"

"Da, zovem se Tomorrow", napisala je, a budući da su mnogi u to posumnjali, snimila je i video s dokazima. Prvo je tako pokazala svoju pernicu na kojoj na naljepnici piše njeno ime, a onda je snimila i zaslon kompjutera i sakrivši prezime, pokazala svoje ime na TikTok računu.

Na kraju, djevojka je pokazala i školski test s imenom ispisanom na vrhu komada papira, a većini se korisnika svidjelo njeno neobično ime.

@i_lovechico Replying to @jadegraham25 ##unique##uniquename##tomorrow##fyp ♬ original sound -

"Vidimo se sutra, Sutra", napisala je jedna osoba.

- Možda su ti mamu u rodilištu pitali kako će se beba zvati, a ona odgovorila da će 'smisliti sutra', pa su krivo shvatili i upisali 'Tomorrow' na mjesto imena... - zaključila je druga.

"Slatko je. Ja u razredu imam djevojku po imenu Time (Vrijeme)" - podijelio je jedan tiktoker, a prenosi The Sun.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije