Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kućne čarolije

Mislila je da su pločice na podu tamnosive, a onda je otkrila kako je bila potpuno u krivu

Pločice
Foto: Facebook
1/2
22.03.2019.
u 13:50

Napisala je kako nije mogla vjerovati koliko su pločice zapravo svjetlije i koliko su prljave bile cijelo to vrijeme.

Na Facebooku postoji mnoštvo grupa koje okupljaju žene i majke diljem svijeta, a koje zdušno dijele savjete o provjerenim načinima i trikovima za čišćenje.

Upravo zahvaljujući tim grupama, mnoge su žene otkrile razne načine za jednostavnije čišćenje koji su promijenili njihove živote. Jedan od takvih primjera i nedavni je slučaj jedne majke iz Australije koja je eksperimentirajući proizvodima otkrila kako je pod u  stanu koji je unajmila sasvim druge boje.

Jade Jenkins, iz australskog Brisbanea, ostala je nemalo iznenađena kada je otkrila kakve su boje pločice na podu u stanu u kojem živi. 

U grupi Mums Who Clean, objavila je fotografija prije i poslije čišćenja kako bi se vidjela razlika. Ono što ju je posebno iznenadilo jest činjenica koliko su podovi bili prljavi iako ih je redovno prala deterdžentom za podove. Ipak, čini se kako joj je tek eksperiment koji je provela omogućio da potpuno očisti kuhinjski pod.

U kantu s pet litara vode ubacila je tri tablete za dezinfekciju i čišćenje zubnih proteza, inače u Australiji poprilično jeftin proizvod.

Otopinu je ulila u bocu s raspršivačem i poprskala podove, ostavila nekoliko minuta da djeluje te zatim izribala pločice. Promjena je bila i više nego očigledna. 

Napisala je kako nije mogla vjerovati koliko su pločice zapravo svjetlije i koliko su prljave bile cijelo to vrijeme.

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

Komentara 1

DU
Deleted user
14:22 22.03.2019.

Zbog vasih izuma ce se morati koncept psihjatrije mijenjati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije