Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput 'vrtloga'

Majka i sin oduševljavaju ljude svojim jedinstvenim izgledom: Zbog rijetkog stanja oboje imaju plavo-smeđe oči

Instagram
08.10.2020.
u 10:30

Dok je danas svi obasipaju komplimentima, u tinejdžerskim danima doživljavala je ružne komentare i podsmijeh

Elizabeth Tyler (35) i njezin jednogodišnji sin Liam Mexus oboje imaju heterokromiju – različitu boju očiju koja nastaje zbog manjka ili viška melanina prisutnog u šarenici oka. Zbog ovog rijetkog stanja njih dvoje izgledaju zaista jedinstveno. Majka Elizabeth, inače vlasnica tvrtke i influencerica, na oba oka ima dvije boje – smeđu i plavu, dok je sinu Liamu jedno oko potpuno plavo, a drugo također šareno, prenosi metro.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elizabeth Tyler (@_elizabethevan_)

Heterokromija je nasljedna, pa tako i Elizabethin otac, braća i sestre također imaju ovu upadljivu fizičku karakteristiku. Ipak, od njezinih petero djece, samo je Liam naslijedio takve oči. 

– Volim svoje oči jer su jedinstvene. U redu je biti drukčiji – rekla je Elizabeth.

Elizabeth znatiželjni sljedbenici na Instagramu često postavljaju pitanja o njezinu stanju ispod fotografija koje objavljuje. Dok je danas svi obasipaju komplimentima, u tinejdžerskim danima doživljavala je ružne komentare i podsmijavanje.

– Često su me maltretirali tijekom odrastanja, to je bio normalan dio mog života – rekla je Elizabeth. – Moje su oči bile uobičajena tema koja je zanimala ljude koji prije nisu imali prilike vidjeti tako nešto. 

– Društvene mreže oslobodile su me straha i neugodnosti zbog mog izgleda i drago mi je što mogu pomoći drugima koji se bore s maltretiranjem okoline – objašnjava.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je vlastitu tvrtku:

Ključne riječi

Komentara 1

TE
texas
11:11 08.10.2020.

Ljepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije