Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ Prvi tjedni sa sinom Leonardom u Monte Carlu

Ljubo: Mijenjam pelene i uživam u očinstvu

22.12.2008.
u 17:25

Zaista se ne mogu požaliti. Ivan je divan otac, pomaže mi u svemu oko Leonarda. Unatoč pretrpanom dnevnom rasporedu, a trenutačno su u jeku njegove pripreme za novu tenisku sezonu, nije mu teško izdvojiti vrijeme, presvući i premotati Leonarda ili bilo što drugo vezano uz njega - pohvalila je svoga muža, teniskog asa Ivana Ljubičića, koji je prije nepunih sedam tjedana postao otac, supruga Aida.

Odlično dijete
Doista uživam u očinstvu. Svakodnevno sam uz Leonarda, nije mi nikakav problem promijeniti mu pelene, uspavati ga ili pomoći okupati ga. Naravno, tu su i zajedničke obiteljske popodnevne šetnje koje ne propuštam - s osmijehom kaže Ivan Ljubičić.

Nakon prvih nekoliko tjedana provedenih u Rijeci, obitelj je otputovala u Monte Carlo gdje Ivan već godinama ima prijavljeno prebivalište.

- Moram priznati da sam bio malo zabrinut uoči puta iz Rijeke u Monte Carlo, no ispalo je iznad svih očekivanja. Tijekom devetosatne vožnje automobilom Leonardo je uglavnom spavao, a stali smo samo dva puta kako bi ga Aida nahranila - prisjetio se Ivan i nastavio:

- Leonardo dobro spava, jede dva puta tijekom noći. Odlično je dijete, nemam prigovora - šali se tata Ivan.

Prvi je turnir u novoj sezoni trebao igrati u indijskom gradu Madrasu, no otkazao je nastup, pa će u 2009. prvi put igrati tek sredinom siječnja na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone.

- Od puta u Indiju odustao sam zbog nekoliko razloga: prvi je da se želim što bolje pripremiti za nastup u Melbourneu, koji bi mi, nadam se, mogao biti prva stuba na povratku u svjetski teniski vrh - kaže Ljubičić i dodaje:

Dolazak u Zagreb
- Jedan od razloga je i obiteljska situacija, jer želim što više vremena provesti s Aidom i Leonardom. Naravno, ne možete zanemariti i posljednje terorističke napade u Mumbaiju, no to ipak nije znatnije utjecalo na moju odluku.

Naš teniski as najavio je da će u Australiju otputovati sam.

- Supruga Aida i sin Leonardo će cijelo to vrijeme biti u Monte Carlu, a nakon moga povratka iz Australije otputovat ćemo svi u Zagreb, u kojem će se potkraj siječnja igrati novo izdanje ATP turnira. Prvi zajednički prekooceanski let Leonarda čeka u ožujku, svi zajedno idemo na američku turneju, u Indian Wells i Miami - rekao je na kraju Ljubičić.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije