Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DUH I TIJELO

Što sve donosi ljetni kamp u planinama za osnovnoškolce

Ljetni kamp
Foto: Promo
27.06.2017.
u 14:13

Dobra zabava, nova prijateljstva, upoznavanje različitih narječja i kulturoloških izričaja...

Hvala Vam za svaku pohvalu koja nam je pristigla za program ljetnog kampa. Zahvalni smo i za svaku kritiku. Zbog toga Vam poklanjamo 20% popusta na sve rezervacije do 09.07.2017. Cijena s popustom: 1.680,00 kn!

Cijenu s popustom jamčimo i roditeljima koji su već rezervirali termin za svoje dijete.

Ljetni planinski kamp smjestili smo u savršeno okruženje, okoliš i položaj!  U Nacionalnom Parku Sjeverni Velebit, iznad Krasnarskog Polja  u hotel Degenija. 

Od ponedjeljka do petka, dok Vi odbrojavate dane do godišnjeg ili ste se upravo vratili na asfalt I plus 40, Vaše dijete uživa s profesionalnim timom koji će zajednički učiniti puno dobrog za svakog pojedinca u kampu. Dobra zabava, nova prijateljstva, upoznavanje različitih narječja I kulturoloških izričaja jer nam dolaze djeca iz cijele Hrvatske ,prvih plesnjaka I javnog nastupa,rekreacije I edukacije boravak na planini je sve što Vašem djetetu treba ovog ljeta!

Svakodnevno razvijanje vještine čitanja kroz radionice koje se održavaju dva puta dnevno po sat vremena, zapravo  je ubrzan program kako bi djeca savladala vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i dikcije, te stekli samopouzdanje koje će im olakšati daljnje školovanje.

Djeca će imati priliku biti radijski voditelji, urednici, producenti, glazbeni urednici ili što požele kako bi bili dio radijskog tima. Svako dijete imat će priliku snimati reklame, jinglove ili vijesti kao i autorske emisije različitih tematika i sadržaja. Djeca nakon kampa mogu nastaviti sa svojim „poslom“ i pomoći u uređivanju emisije koju inače rade polaznici Škole Lijepog Čitanja uz City Radio „Dajmo da govore“

Radionice i igraonice imaju za dobrobit omogućavanje potpune slobode izražavanja bez straha i nesigurnosti uz savladane tehnike i vještine voditelja, glumaca ili spikera.

Jer, odavno je poznato koliko je čitanje važno za razvoj mentalnog zdravlja. Ono poboljšava pamćenje,analitičko razmišljanje i komunikacijske vještine, proširuje vokabular, povećava kreativnost i empatiju prema drugim bićima te općenito podiže razinu kvalitete života.

Kao i sport! Rekreatur je osmislio sadržaj koji će nakon „pumpanja“ malih glavica a time i samopouzdanja, ojačati i tijelo i duh organizacijom različitih športsko rekreativnih aktivnosti u prirodi, edukativno kreativne radionice te ekološku i radionicu o sigurnosti u prirodi.

Dijete upoznaje sport kroz igru i kao takav ne ostaje mu kao nametnuta disciplina nego igra u kojoj se kreće i razvija svoje sposobnosti. Samim motoričkim razvojem potičemo i emocionalni, psihički, socijalni i intelektualni razvoj djece. Rekreatur promiče olimpijske ideale kao što su poštovanje pravila igre, poštovanje drugih natjecatelja, poštovanje službenih osoba koje su zadužene za provođenje pravila, fair play, samodisciplinu, timski rad, samopoštovanje i odbacivanje nasilja. Vjerujemo da ovaj projekt može unaprijediti smisao okupljanja oko zajedničke ideje i realizacije, te obogatiti život svakog djeteta. 

Ovaj kamp koji je spojio dva najvažnija temelja za život, čitanje i sport koji ima za cilj  zainteresirati djecu i mlade za knjigu, govor, javni nastup, osloboditi ih straha od govora, povećati vokabular i time ojačati djetetovo samopouzdanje a kroz rekreaciju, trening i učenje sporta  zainteresirati ih za razmišljanje i istraživanje, te brigu za okoliš i ekologiju, promovirajući pritom zdravi način života i ishrane.

Na svježem zraku. Daleko od prometa i buke!

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na linku ili putem telefona  +385 (0)95 596 9363 ili mailom info@slc.hr 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije