Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupsko cerje

Lajka, Karli i Nino žive posljednje dane života

Pokupsko Cerje
Foto: Privatni album
1/3
09.05.2014.
u 18:37

U Skloništu za životinje Pokupsko Cerje tri psa hitno traže novi dom, čeka ih eutanazija

U nedjelju 11. svibnja, na dan kad će mnogi svoje pse povesti u dulju šetnju, poigrati se s njima, tri psa u Skloništu za životinje Pokupsko Cerje živjet će svoj posljednji dan života.

Lajki, Karliju i Nini u nedjelju je 60. dan boravka u azilu. Ne pronađu li novi dom, čeka ih eutanazija. Napušteni od svojih nekadašnjih vlasnika, ni krivi ni dužni našli su se u boksu u kojem žive posljednje dane života. I nadaju se da će ih netko povesti svojoj kući, da će im pokazati kako se živi kad si nečiji kućni ljubimac, kad te netko voli.

Lajka ima četiri godine, rado se druži s ostalim psima, a bez obzira na sve loše što je do sada doživjela i dalje je privržena ljudima. Dvogodišnji Karli energičan je, malo dominantniji ali ne i svadljiv. Voli se igrati i maziti, a svojem udomitelju bit će pravi prijatelj i čuvar. I Nino ima dvije godine, traži pažnju i jako je privržen ljudima.

Želite li udomiti nekog od ova četiri psa, nazovite na 099/200-3304 ili pišite na  pok.cerje@gmail.com. Sklonište je za stranke otvoreno radnim danom od 10 do 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije