Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda i nogomet

Lagerfeld dizajnirao dresove za francusku nogometnu repku

nike (1)
Foto: nike
1/3
29.03.2011.
u 16:00

Nakon 38 godina vjernosti Adidasu, Nike je preuzeo opremanje francuskih nogometaša te dizajn povjerio Karlu Lagerfeldu

Karl Lagerfeld dizajnirao je nove dresove francuskoj nogometnoj reprezentaciji, a premijerno će ih nositi na današnjoj prijateljskoj utakmici s našom reprezentacijom. 

Inače, francuska je reprezentacija nakon 38 godina vjernosti Adidasu potpisala ugovor s Nikeom, koji je dizajn povjerio glavnom kreatoru Chanela. Lagerfeld nogometaše vidi u prugastim dresovima, što je sada apsolutni modni hit u svim svjetskim metropolama, a i legendarna Coco Chanel poznata je po velikoj ljubavi prema takvim majicama. 

Inače, to nije prvi put da takva modna veličina dizajnira dresove nogometašima. Giorgio Armani već je odjenuo reprezentaciju engleske (doduše, napravio im je formalna odijela, ne i 'radna'), ali i dresove za klubove Chelsea i Newcastle United. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije