Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeno povrće

Koristite se ovim trikom i sačuvajte svježinu i hrskavost zelene salate

Shutterstock
25.02.2021.
u 07:00

Trebaju vam samo papirnati ručnici.

Ostaviti zelenu salatu u plastičnoj vrećici ili skroz zatvorenoj posudi velika je pogreška iz jednostavnog razloga - brzo će početi venuti. Jako je bitno da ima zraka i da vlaga polako isparava kako bi se očuvala svježina i hrskavost, pa se mnogi služe ovim odličnim trikom.

Poslužite se ovim odličnim trikom i iscijedite sav sok iz limuna: Potreban vam je samo štapić za ražnjiće!

Nakon što ste kupili zelenu salatu, omotajte je papirnatim ručnicima i stavite tako u hladnjak. Ako je salata malo suha, papir poprskajte vodom. Tako će salata imati dovoljno vlage i spriječite ćete truljenje, prenosi mentalfloss.com. U ovakvom 'pakiranju' možete je čuvati do pet dana.

Savršena salata od lubenice s neuobičajenim sastojcima:

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:15 25.02.2021.

super nema do salate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije