Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Must have coca-cola

Koliko će bočice Cole s potpisom Lagerfelda izdržati na policama?

coca cola (1)
10.04.2011.
u 18:54

Karl Lagerfeld odjenuo je bočice Diet Coke u najljepše ruho do sad. U trgovine dolazi ovoga ljeta, a očekuje se da će se razgrabiti odmah

Coco Rocha, Jeneil Williams i Heidi Mount zvijezde su najnovije kampanje za Diet Coke, čiju je bočicu za ovu priliku dizajnirao Karl Lagerfeld. Rezultat ove ekskluzivne suradnje šarmantna je bočica Cole, koja dolazi u tri varijante, te će se ovoga ljeta pojaviti samo u biranim trgovinama. Predviđa se kako će se bočice, koje će se prodavati odvojeno ili kao dio box seta, doslovce razgrabiti.

To i ne čudi jer se sve na što Karl Lagerfeld stavi svoj potpis, a nije basnoslovno skupo poput Chanela, proda do posljednjeg komada. Sjetimo se samo odjeće koje je svojevremeno dizajnirao za H&M (bojimo se pomisliti koliko bi sati Hrvatice bile tek za to bile spremne stajati u redu). 

A sam Kaiser Karl objasnio je kako je s posebnim guštom dizajnirao bočice, budući da je Diet Coke njegovo omiljeno piće, koje mu batler donosi u najfinijim kristalnim čašama. 

- Kao što svi znaju, pijem samo Diet Coke i ništa drugo. I noću i danju - rekao je njemački modni dizajner, za kojega se priča kako je 2001. godine izgubio 45 kilograma upravo zahvaljujući tom piću.  Navodno se njegova prehrana sastojala isključivo od kuhanog povrća i Diet Cole. 

>> Tko je najzaposlenija osoba u modnom svijetu?

Inače, bočice Cole do sada su "odijevali" i Matthew Williamson, Gianfranco Ferre, Marni i Roberto Cavalli. 

>> Lagerfeld dizajnirao dresove za francusku nogometnu repku

Komentara 2

XL
xlns
20:32 10.04.2011.

tko je, dovraga ...

EU
eugenie
17:59 11.04.2011.

lol... da... Karl. Nebitno. Još jedan od onih koju podupiru nacistički Dior. Galliano samo je to glasno izdao. Za se ..in vino veritas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije