Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upoznati partnera

Koliko bi predigra zapravo trebala trajati?

seks
Foto: Thinkstock
09.02.2014.
u 17:06

Većina ispitanih žena i muškaraca slaže se da je predigra neizostavni uvodni dio seksualnog odnosa, te da je seks bolji nakon nešto dulje predigre

Većina ispitanih žena i muškaraca smatra kako je idealno trajanje predigre od 10 do 20 minuta. Ako predigra traje kraće, teško je opustiti se i zaboraviti na svakodnevne probleme.

Osim toga, ako ubrzamo uvodni dio, žene odmah dobiju osjećaj da je muškarcu isključivo stalo do glavnog i za njega najuzbudljivijeg dijela seksa.

A što misle muškarci?

Dosta njih je reklo da ima potrebu za brzim, intenzivnim seksom ali većina njih je izjavila da se uvjerila koliko je seks bolji ako su bar 15 minuta prije samog čina potpuno koncentrirani na dodire.

Muškom egu zaista godi kada je žena zadovoljena. Neke žene konstantno vape za produžecima jer ne dobivaju pravu vrstu stimulacije.

No to je stvar dobrog poznavanja partnera i otvorenosti prilikom izražavanja želja.

>>Tako sitni, a bitni: Ovi koraci preobratit će vaš seksualni život

Ključne riječi

Komentara 1

PK
prijebnik.kurac
17:42 09.02.2014.

Predigra treba biti cijeli dan svaki dan tek pogled pa dodir koja rijec vatru trba cijeli dan podrzavati, jer kada se pec ohladi treba vremena dok se vtra razbukta I pec zagrije. Ja svoju po cijeli dan podgrijavam I verbalno I fizicki ponekada i praznim obecanajima sto ce jojs se desiti kada stignemo do postelje. jer kada stignemo do postelje oboje zanmo biti preumorni za bilo sta napornijega. A kada ipak odemo do kraja tada je to zestoko znojni I iscrpljeni jedva dolzaimo do daha, a ponekda je potrebno odmah pod tus da saperemo znoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije