Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji

Kate je princa vratila izazovnom odjećom

'Prince William and Kate Middleton pose for photographs in the State Apartments of St James Palace on November 16, 2010 in London. After much speculation, Clarence House today announced the engagement
Press Association/Pixsell
10.07.2013.
u 22:00

William je odbijao brak, što je dovelo do prekida, ali se vojvotkinja od Cambridgea tada odlučila poslužiti ženskim adutima

Posljednje dane trudnoće Kate Middleton zasigurno bi voljela provesti u miru, no osim što su joj novinari i paparazzi pod prozorom i čekaju kad će se pojaviti u bolnici, ni objavljivanje knjiga o prekidu s princom Williamom 2007. godine ne ide joj na ruku. U knjizi “Kate” autorice Marcie Moody piše da su se problemi u Kateinoj i Williamovoj vezi primijetili u ožujku 2007. kada su se pojavili na konjskoj utrci potpuno nezadovoljni i udaljeni jedno od drugog. Problemi su navodno nastali jer tada 25-godišnji William nije bio spreman za brak. Drugi su pak tvrdili da je William predodređen za vojnika i da ga teret koji nosi kao član kraljevske obitelji sprečava da se posveti djevojci. U knjizi “William and Kate: A Royal Love Story” koju je napisao Christopher Andersen piše da je već krajem ožujka, nedugo nakon prekida s Kate, William viđen kako u društvu zgodnih djevojaka tulumari. Lisa Agar, jedna od djevojaka s kojima se princ navodno zabavljao, izjavila je da ju je pozvao u apartman, ali se među njima nije ništa dogodilo.

– Bilo mi je žao Williama i mislila sam da se samo pokušava razveseliti – rekla je Lisa.

U intervju koji su William i Kate dali nakon objave zaruka 2010. oboje su komentirali prekid.

– Bili smo još na fakultetu i jako mladi. Oboje smo se tražili – rekao je princ. Vojvotkinja od Cambridgea kazala je da ju je prekid pogodio.

– Prekid me osnažio. Saznala sam o sebi stvari koje prije nisam primjećivala. Kada ste mladi, veza vas može potpuno obuzeti, a koliko god tada nisam shvaćala, to je razdoblje bilo jako korisno za mene – kazala je Kate koja je nakon prekida počela tulumariti i izazovnije se odijevati, što je privlačilo pozornost medija i na kraju joj, tri mjeseca nakon prekida, vratilo princa.

>> Procurili detalji prekida princa Williama i Kate Middleton

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije