Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Karlie Kloss pleše charlestone i glumi u nijemom filmu

karlie kloss
Foto: Americana Mannhasset
1/7
23.06.2012.
u 00:01

Nakon ljetne kampanje za luksuzni centar Americana Mannhasset američka ljepotica Karlie za jesensku kampanju vratila se u doba vladavine nijemog filma i charlestonea

Američka manekenka Karlie Kloss ponovno je udružila kreativne snage s luksuznim trgovačkim centrom Americana Mannhasset. No ovog puta još se dublje vratila u modnu prošlost. Dok je u proljetnoj kampanji savršeno odglumila tipičnu kućanicu iz predgrađa iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, jesenska kampanja inspirirana je francuskim nijemim filmom \"The Artist\" koji je ove godine na dodjeli Oscara pobrao sve nagrade.  

Osim Karlie, glavne zvijezde editorijala i kratkoga reklamnog filma \"Speechless\", koji je hommage crno-bijelim nijemim filmovima, su Clément Chabernaud i pas Uggie koji je svoje glumačke sposobnosti već pokazao \"Umjetniku\". Ovog puta američka se ljepotica transformirala u Louise Brooks, zvijezdu nijemih filmova i plesačicu, koja je proslavila bob-frizuru, a kako Karlie pleše charleston, pogledajte u galeriji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije