Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako ponovno imati dobar sluh za 28 dana? Pomoću ove jednostavne metode!

sluh
02.06.2023.
u 08:00

Može li se preokrenuti gubitak sluha bez slušnog aparata?

Srećom, sada je to moguće. I sve to u udobnosti vlastitog doma, sigurno i bez velikih troškova. To je kao magija!

Protuotrov za slab sluh

Makromolekularni serum stvoren je kao protuotrov za osobe čiji je sluh oštećen uslijed dugotrajnog rada u buci. Međutim, ispostavilo se da djeluje sjajno bez obzira na uzroke gubitka sluha, dob, preležane bolesti i lijekove. Svatko danas može čuti glasne, jasne i čiste zvukove.

Sastojci ovog seruma imaju jaka regenerativna svojstva. Svakodnevno unošenje ovih tvari u uši vraća dobar sluh čak i osobama koje su u opasnosti od potpunog gubitka sluha. Bez invazivnih tretmana, bez bola, jednostavno, prirodno i sigurno.

Kako djeluje serum za sluh?

Dovoljno je svaki dan ukapati dvije kapi u uho. Zatim serum prodire dublje u ušni kanal, čisti ga, a potom dolazi do unutarnjeg uha gdje hrani i povećava gustoću dlačnih stanica. Zahvaljujući tome, postupno i dosljedno obnavljate sluh u 28 dana... bez kemijskih tableta, bez bolnih zahvata ili slušnog aparata!

Je li uporaba seruma sigurna?

DA! Zahvaljujući korištenju samo prirodnih sastojaka u pravoj koncentraciji i iz provjerenih izvora, uporaba makromolekularnog seruma je bezbolna i ne nosi nikakav rizik. Ideja znanstvenika, koji su stvorili serum koji regenerira sluh u 28 dana, bila je spojiti biljne tvari s modernom tehnologijom. Učinak?

Makromolekularni serum djeluje 15 puta bolje od većine do sada poznatih metoda. Obnavlja stanice kose u mjeri od 98%, vraćajući prirodnu slušnu sposobnost bez slušnog aparata. I što je najvažnije – bez ikakvih opasnih uređaja, kemikalija ili rizičnih tretmana.

Tko može koristiti serum za sluh?

Svatko tko želi vratiti dobar sluh u 28 dana, ponovno jasno čuti glas preko telefona, slobodno razgovarati (čak i u buci!) I zaboraviti na osjećaj začepljenih ušiju. Svatko tko ne želi nositi slušni aparat koji pucketa i izaziva infekcije. Svatko tko žudi za slobodom koju donosi dobar sluh, za glazbom, pjevom ptica...

Serum djeluje na osobe svih dobnih skupina, neovisno o stupnju oštećenja sluha i trajanju problema. Regenerira dlačne stanice i potiče rast novih te tako trajno vraća sposobnost da čuje i najsuptilnije zvukove. I sve to u samo 4 tjedna!

Kako doći do seruma?

Makromolekularni serum za regeneraciju sluha je novost na hrvatskom tržištu. Trenutno ga se može kupiti isključivo izravno od proizvođača i prilično je skup. Ali za naše čitatelje proizvođač je pripremio poseban dar u obliku subvencije. Kako biste je iskoristili, kliknite na poveznicu:

Nabavite makromolekularni serum uz subvenciju i vratite dobar sluh za 28 dana >>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije