Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA ODABRANE

Jeste li već otkrili novu modnu meku? Očekuje vas 3.000 modnih brendova uz čak 80% popusta!

BestSecret
Foto: BestSecret
1/4
21.11.2020.
u 09:00

Ni pandemija nije uspjela zaustaviti najveće ljubitelje krpica da rade ono što vole, pogotovo kada svoju omiljenu aktivnost shoppingiranja mogu prakticirati uz nevjerojatnih 80% popusta.

U skladu s novim životnim okolnostima koje nam je donijela pandemija, kupovne navike su se preko noći promijenile pa potrošači koji su nekoć bili skeptični oko online kupovine sada već sa sigurnošću naručuju proizvode iz svih krajeva svijeta. Rezultat toga je velik broj prodavaonica koje postoje isključivo online pa se postavlja pitanje kako u moru internetskih trgovina prepoznati kvalitetu?

U nastavku otkrivamo dobro čuvanu tajnu modne zajednice koja vam na jednom mjestu donosi bogatu ponudu omiljenih brendova za nju, za njega i za vaše najmlađe.

Međunarodno renomirani modni brendovi odsad dostupni i u Hrvatskoj

Bilo da ste u potrazi za odjećom, obućom ili modnim dodacima, svima nam je cilj pronaći kvalitetne brendove uz najbolje cijene. Sa zadovoljstvom vam otkrivamo nevjerojatnu shopping zajednicu BestSecret koja je odnedavno dostupna i u Hrvatskoj, a omogućit će vam kupovinu iz snova po izrazito sniženim cijenama.

Foto: BestSecret

Riječ je o čuvanoj i zatvorenoj modnoj zajednici isključivo za registrirane članove pa je za pretraživanje i kupovinu na ovom digitalnom mjestu potrebno dobiti pozivnicu koja će vam omogućiti pristup. Na taj način BestSecret zadržava svoju ekskluzivnost i omogućuje neometanu kupovinu slavnih brendova po daleko nižim cijenama nego inače, a Večernji list se pobrinuo da  svojim čitateljima osigura poseban kod koji će vam omogućiti pristup najbolje čuvanoj modnoj tajni. Kod će biti dostupan samo određeno vrijeme pa ga ne propustite iskoristiti na vrijeme!

Privilegirane članove ovog ekskluzivnog web shopa svaki dan dočekuje 500 novih proizvoda renomiranih modnih marki kao što su Adidas, Armani, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Diesel, Escada, Furla, Fendi, Gucci, Guess, Karl Lagerfeld, Liu Jo, Max Mara te mnogi drugi i to po izrazito povoljnim cijenama, koje su snižene od 20 do čak 80%. Bogata BestSecret ponuda omogućit će vam da složite niz savršenih modnih kombinacija u skladu sa svojim modnim stilom za sve prilike, od onih večernjih i svečanih, preko poslovnih i casual lookova, pa sve do udobnih kućnih izdanja i neodoljivog donjeg rublja.

Što vidite, to i dobijete

Pridružite li se ovoj jedinstvenoj modnoj zajednici, moći ćete tijekom cijele godine uživati u odjeći, obući i modnim dodacima iz kolekcija najpoznatijih svjetskih brendova za žene, muškarce i djecu.  Još jedna posebnost novootkrivene modne meke jest da dobijete točno ono što vidite pa će odsad najbolje ponude dolaziti direktno u vaš dnevni boravak.

Foto: BestSecret

Nakon što izaberete svoje modne favorite i finalizirate kupovinu, narudžba stiže na vašu kućnu adresu, a u slučaju da vam nešto ne odgovara, povrat možete realizirati potpuno besplatno. Kupovinu možete obaviti putem svog računala ili mobitela, a vaše shopping iskustvo dodatno će uljepšati i olakšati dostupnost cijena u kunama, kao i kontinuirana podrška za sve vaše upite. BestSecret ima i svoju mobilnu aplikaciju koja će vam olakšati traženje proizvoda, a ukoliko želite biti prvi u otkrivanju novih ponuda, sve što trebate učiniti jest odobriti primanje obavijesti i informacija o dostupnosti željenih predmeta najdražih marki direktno na telefon.

U ovoj virtualnoj trgovini nalazi se 5 milijuna proizvoda, stoga nije neobično što gotovo svi žele postati dio njezine zajednice. No upravo je ekskluzivnost ovog modnog shopa kojem je moguće pristupiti samo putem privilegirane pozivnice razlog zašto je uspio ostati tako dobro očuvana tajna, stoga ne propustite iskoristiti Večernjakov kod za ulaz koji smo osigurali za najbrže čitatelje.

Pazite, broj pozivnica je ograničen!

Kada iskoristite kod za ulaz, potrebna je registracija, nakon čega ćete moći neometano uživati u profesionalno osmišljenoj web platformi s odličnom preglednošću i transparentnom prodajom. Naglašavamo kako je broj pozivnica ograničen, a nakon što se sve iskoriste, otvorit će se lista čekanja.

Iskoristite ovu ekskluzivnu priliku i postanite privilegirani član ekskluzivne zajednice koja će vam u potpunosti promijeniti pogled na modu. Uživajte u cjelogodišnjoj online kupovini najnovijih modnih trendova renomiranih dizajnera uz najpovoljnije cijene, brzu dostavu i besplatan povrat.

Foto: BestSecret

Unatoč pandemiji, sada možete vrlo jednostavno, sa svog kauča, pristupiti internacionalno renomiranim modnim brendovima koji su se ove godine napokon bili spremni pojaviti i u Hrvatskoj. Posljednji modni trendovi više ne moraju biti samo na pistama i ulicama Pariza, u nekoliko klikova oni će doći u vaš dom, a vi ćete svojim atraktivnim stilom plijeniti pažnju. Priključite se i postanite čuvari najbolje modne tajne BestSecret.

Sadržaj nastao u suradnji sa BestSecret.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije