Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slast!

Jednostavno i zdravo: Ovu ukusnu juhu od tikvica napravite već danas

Juha od tikvica
SPAR
18.07.2015.
u 08:35

Tikvice se preporučuju jesti svaki dan stoga iskoristite ovo sezonsku namirnicu i uživajte u njenoj jednostavnoj pripremi i laganom i osvježavajućem okusu.

Idealno je vrijeme da svoje obroke upotpunite s tikvicama, tim slasnim, zdravim plodovima koje možete pripremiti na jako mnogo načina. Punjene, kuhane s krumpirima, gratinirane u umaku za tjesteninu, pečene, u kolačima... 

Tikvice se preporučuju jesti svaki dan stoga iskoristite ovo sezonsku namirnicu i uživajte u njenoj jednostavnoj pripremi i laganom i osvježavajućem okusu. 

Ova izdašna namirnica sadrži malo kalorija, a ispunjava želudac i daje osjećaj sitosti. Bogata je vitaminima B i C, manganom i kalijem, a većina ih se nalazi u kori. Nemojte ju guliti s plodova!

Tikvice se preporučuju jesti svaki dan jer ćete redovitom konzumacijom regulirati probavu, spriječiti zatvor i očistiti crijeva od toksina...

Isprobajte već danas ukusnu i krepku te osvježavajuću juhu od tikvica za koju smo recept pronašli na portalu dobartek.spar.hr

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:50 15.08.2017.

ma joj kakve gluposti! svaki dan jesti tikvice? Jesti ih sa korom? zgadile bi mi se teći dan, a zamislite tko sve svojim prljavim rukama pipka tu koru npr. po placu? Isto kao kad pripremaju patliđan sa korom, a nema mi gorje gluposti od te da su svi vitamini u kori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije