Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rashladite se

Ne može jednostavnije: Sladoled od limete za pet minuta

Sladoled od limete
SPAR
18.07.2015.
u 08:46

Zašto se ne biste već danas rashladili sladoledom egzotičnog okusa koji možete napraviti sami bez imalo muke?

Zašto limeta? Je li riječ o nekom novom egzotičnom trendu? Naravno da nije. Ljeto je idealno vrijeme da se poigrate novim okusima.

A limeta je prava mala osvježavajuća "vitaminska bomba zdravlja" koju možete poslužiti svojim najmilijima kao savršeno rashlađenu i osvježavajuću slasticu u kojoj će uživati i djeca i odrasli. 

Osim što ćete uživati u ovom egzotičnom okusu, dobro je  znati da će odigrati ulogu i u službi zdravlja jer se sok od limete dulje zadržava u organizmu i sadrži više antioksidansa od zelenog čaja ili tamne čokolade te sprečava nastanak karcinoma. 

Nemate izgovor da se ne okušate u spravljanju sladoleda jer za pripremu vam treba tek pet minuta ili manje, a za hlađenje dva do tri sata. 

Recept pogledajte na portalu dobartek.spar.hr

Komentara 2

PA
Pajcek
13:09 11.08.2017.

Na kojem je jeziku napisan ovaj članak? Sprečavanje, spravljanje? Za Boga dragoga, nismo na cesti!

WC
wolf_cro
20:27 11.08.2017.

Da, brzo se spravi, ali zato sastojci za oderati po džepu. Bit će dobar i onaj Ledo od 2 litre na akciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije