Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jednostavna njega kože stvorena posebno za muškarce

NIVEA
Foto: Nivea
1/7
PR
Autor
PR članak
06.11.2013.
u 11:07

NIVEA MEN Original pruža muškarcima jednostavnu njegu lica - baš onakvu kao što bi trebala biti.

NIVEA zna da se muškarci ne trebaju njegovati kao žene, nego trebaju jednostavnu njegu lica i proizvode koji su stvoreni upravo za njih. NIVEA predstavlja NIVEA MEN Original - originalnu liniju proizvoda za svakodnevnu njegu muške kože na koju se muškarci mogu osloniti s povjerenjem. NIVEA MEN Original pruža muškarcima jednostavnu njegu lica - baš onakvu kao što bi trebala biti. Novost u liniji NIVEA Original je losion nakon brijanja koji svojom novom formulom s aloe verom vraća koži vlagu te joj pruža zaštitu i ugodan osjećaj.

Muškarci vjeruju proizvodima iz linije NIVEA Original, jer plava linija za muškarce brine o njima već preko 30 godina i pruža im sve što je potrebno za svakodnevnu njegu. NIVEA balzam nakon brijanja osnovni je proizvod iz linije, a ujedno i prvi  proizvod te vrste na tržištu, kojim i danas suvereno vlada. Linija NIVEA MEN Original je temelj svakodnevne njege kože muškaraca. To su proizvodi kojima će muškarci ostati vjerni cijeli život.

Losion nakon brijanja – NOVO!
Novi losion poslije brijanja NIVEA MEN Original učinkovito ublažava nadraženost kože koja nastaje uslijed svakodnevnog brijanja. Aktivno održava vlažnost kože, štiti je i sprječava njeno isušivanje. Ugodnog je mirisa te pruža originalni način za obnavljanje kože nakon brijanja. Sadrži osvježavajuću formulu s vitaminom E, aktivnim sastojcima za hidrataciju kože i aloe veru. Njega lica, originalno stvorena za muškarce.
Preporučena maloprodajna cijena: 45,50 kn.

Balzam nakon brijanja
Lagani balzam koji se brzo upija, a obnavlja i umiruje kožu. Vitamin E učinkovito umiruje kožu nakon brijanja, dok aloe vera kao i aktivni sastojci za hidrataciju potiču sposobnost kože da sama aktivno prima i zadržava vlagu.
Preporučena maloprodajna cijena: 52,50 kn.

Gel za brijanje
Svježi gel s aloe verom, vitaminima i aktivnim sastojcima za hidrataciju kože. Umanjuje trenje koje nastaje prilikom brijanja i sprječava isušivanje kože. Omogućava iznimno glatko kretanje britvice po koži i ugodno brijanje.
Preporučena maloprodajna cijena: 28,90 kn.

Krema za brijanje
Fina kremasta pjena s morskim mineralima i njegujućim vitaminima brzinski omekšava dlačice na licu i omogućava nježno, a temeljito brijanje. Smanjuje trenje koje nastaje prilikom brijanja te aktivno štiti kožu od isušivanja.
Preporučena maloprodajna cijena: 14,90 kn.

Pjena za brijanje
Bogata pjena s aloe verom, vitaminima i sastojcima za hidrataciju omogućava lakše kretanje britvice po koži i sprječava isušivanje kože. Idealna je za one koji žele lagano brijanje bez napetosti. 
Preporučena maloprodajna cijena: 19,90 kn.

Intenzivna hidratantna krema za lice
Suha koža muškog lica treba svakodnevnu posebnu njegu. Ova intenzivna krema obogaćena brojnim sastojcima pruža koži dugotrajnu hidrataciju kako bi koža postala nježna i glatka. Sadrži važne njegujuće vitamine E, F, H i provitamin B5. S posebnim sistemom Uv-filtara sprječava starenje kože koje nastaje uslijed djelovanja zraka sunca.
Preporučena maloprodajna cijena: 57,50 kn.

Za više informacija o NIVEA Original Men proizvodima posjetite: http://www.niveamen.hr/
Pratite nas i na www.facebook.com/NIVEAHrvatska

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?