Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Jednostavan i lagan pristup optimalno njegovanom travnjaku

Pouzdana, automatska i individualna njega za vrt
12. svibnja 2020. u 09:00 662 prikaza
GARDENA
Foto: Gardena
Pogledajte galeriju 1/6

GARDENA SILENO tihe robotske kosilice brinu se za vaš travnjak. Nude potpuno individualnu njegu za male, srednje ili velike travnjake. Najnovija tehnologija i napredne značajke omogućuju vam da budete u tijeku sa događajem u vašem vrtu. Pametna rješenja GARDENA pouzdano i potpuno automatski se brinu za vaš vrt.

 Čak ni kiša ne sprječava robotske kosilice GARDENA. SILENO city i SILENO life čiste se jednostavno pomoću vrtnog crijeva. Robotske kosilice automatski prilagođavaju vrijeme košnje u skladu s rastom travnjaka. Besplatna nadogradnja softvera 2020, dostupna je na web-mjestu GARDENA i omogućuje kosilicama otkrivanje mraza i niske temperature. Kada se vanjske temperature približe smrzavanju, robotska kosilica automatski otkazuje košnju kako bi zaštitila travnjak. Funkciju možete kontrolirati i besplatnom pametnom aplikacijom GARDENA.

  GARDENA | Autor : Gardena Foto: Gardena Ostanite ugodno na suhom, dok vaš robot radi za vas - potpuno samostalno

Još bolja košnja pod većim nagibom u uskim područjima

Robotske kosilice SILENO mogu se naginjati do 35 posto i kositi travnjak s istom preciznošću kao na ravnim površinama. Zahvaljujući funkciji CorridorCut, uski prolazi ne predstavljaju nikakva ograničenja za košnju. Doseći će svaki udaljeni dio u vašem vrtu - čak i kroz uske prijelaze širine od 60 cm. SILENO city i SILENO life s funkcijom košnje u mjestu olakšavaju košnju na mjestu gdje se rjeđe kosi, poput ispod trampolina.

GARDENA | Autor : Gardena Foto: Gardena Zahvaljujući našoj preciznoj tehnologiji vaša robotska kosilica zna gdje treba ići

Brinemo se za nadogradnje

Početak godine je vrijeme za početak nove sezone košnje, zato na vrijeme ažurirajte softver. Svi vlasnici kosilica GARDENA SILENO city i kosilice SILENO life mogu s web stranice GARDENA besplatno preuzeti cijeli paket novih funkcija. Svi novi uređaji u trgovinama već su ažurirani.

GARDENA | Autor : Gardena Foto: Gardena Ažuriranje softvera s novim značajkama za SILENO life i robotske kosilice SILENO city je besplatno

20 godina iskustva na području robotskih kosilica dovelo je do izvrsnih modela GARDENA SILENO. S inovativnim novim značajkama neprestano razvijamo naš asortiman i ažuriramo našu obitelj robotskih kosilica. Razmišljamo kako bi briga o vašem travnjaku bila što jednostavnija.

GARDENA | Autor : Gardena Foto: Gardena SILENO city i SILENO life jednostavno možete oprati vrtnim crijevom

Promocijska ponuda robotskih kosilica »Vrijeme je za nešto novo!«

GARDENA | Autor : Promocija traje od 15. 04. 2020 do 15. 07. 2020 u svim bolje opremljenim trgovinama širom zemlje. Vrati stari stroj za košnju i kupi novi model robotske kosilice GARDENA jeftinije! Odaberi robotsku kosilicu SILENO city za male, SILENO life za srednje ili velike vrtove te pametan smart Početni set za košnju trave i automatiziran vrt. Više informacija možete pronaći na prodajnim mjestima i na www.gardena.com/hr/vrijeme.

mutni poslovi državne tajnice
USKOK godinu dana prisluškivao kako Rimac tvrtkama sređuje dozvole i poticaje
Aircash
Uspješni
Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama