Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda u saborskim klupama

Ingrid Antičević Marinović opet mamila poglede u Saboru, pogledajte što je odjenula

Ingrid Antičević Marinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
18.05.2016.
u 12:21

Danas je pozornost privukla haljinom u pastelnim bojama

Nakon četiri tjedna bez kvoruma, u Saboru je za danas zakazano glasovanje o raspravljenim točkama dnevnog reda.

Upravo zbog toga posebna je pozornost danas usmjerena na rad Sabora, ali i na jednu zastupnicu, SDP-ovu Ingrid Antičević Marinović koja često mami poglede saborskih zastupnika, ali i fotografa svojim odjevnim kombinacijama.

Danas je pozornost privukla haljinom u pastelnim bojama.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/Pixsell

>>Ovako to radi Ingrid Antičević-Marinović... Sivilo kišnog dana razbila je ovom modnom kombinacijom

Komentara 187

ZO
zoom
12:43 18.05.2016.

ta može "mamiti" poglede jedino na gerijatrijskom odjelu.....

AN
aniva
12:45 18.05.2016.

O njoj se što se Sabora tiče piše samo zbog odjevanja i genijalnih izjava kao Smrt fašizmu sloboda naradu....iako se ona politikom ne bi smjela baviti. Pogodovala je vlastitom mužu kad je bila ministrica.....a svi znamo da joj je mužu bio zabranjen rad...ali zna se tko o poštenju a tko o skraćenju....Ali bitno je da su nju svi gledali, zbog haljine,,,,,ne zbog pameti. A za tu plaću može si kupiti 365 haljina i svaki se dan presvlačiti........nije za njih kopala....niti ih je plaćala na rate...sve to mi plaćamo....i ona je potpuni promašaj objaviti ovu vijest...E moj VL u šta si se ti pretvorio. Tko je što obuko i tko se ženi s kim i koji put...To smo prije čitali u Story-u, Gloriji, 24 sata.....a sada VL.......

Avatar petrolio
petrolio
12:45 18.05.2016.

je li istina da se ranije zvala Mara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije