Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan brak

Ima šest žena i želi unajmiti surogat majku da mu rodi dijete: 'Ne želim potaknuti ljubomoru među ženama'

Arthur O Urso
10.08.2023.
u 10:30

Arthur O Urso i njegovih šest žena imaju kontroverznu vezu, no uspjeli su je održati tako što su smislili raspored kako bi on provodio vrijeme sa svima njima.

27-godišnja Luana Kazaki z São Paula u Brazilu, udala se za Arthura O Ursa 2015. godine Tada je bila njegova prva supruga, ali tijekom godina nekoliko drugih žena pridružilo se njihovoj obitelji, a svaka se udala za Arthura. Otkako su proširili obitelj, sve su supruge postale njezine najbolje prijateljice, ali kako bi ublažile tenzije, razmišljaju o surogat majčinstvu kako se nitko ne bi osjećao izostavljeno, objasnila je za Mirror.

Arthur, influencer i model, oženjen je za Luanu Kazaki (27), Emelly Souza (21), Valquíriju Santos (24), Olindu Mariju (51), Damianu (23) i Amandu Albuquerque (28). Unatoč tome što mora dijeliti svog supruga, Luana inzistira da ovakav odnos bolje funkcionira za nju u odnosu na monogamni odnos, budući da on osigurava da provodi dovoljno vremena sa svakom ženom tako što unaprijed planira vrijeme s njima.

VEZANI ČLANCI: 

Luana voli svoju veliku obitelj i ne bi mogla drugačije - unatoč tome što mora dijeliti svog supruga, tvrdi: 'Iskreno govoreći, prije Arthura nikad nisam imala otvorenu ljubavnu vezu, to je novo iskustvo za mene, ali uvijek sam htjela živjeti drugačiji oblik ljubavi od onog konvencionalnog, budući da su sve moje prijašnje veze bile monogamne i nisu funkcionirale. Ostalih pet Arthurovih žena su mi poput prijateljica, super se slažemo, obitelj smo'.

Žene i Arthur su čak dogovorili raspored seksa, tako da svatko dobiva pažnju i osjeća se voljeno. 'Jako se dobro slažemo jer vjerujemo u taj oblik ljubavi', dodaje Luana, 'Jako važna stvar je dijalog, uvijek se trudimo razgovarati o svemu, tako da ne bude nesporazuma i naš raspored seksa nam je jako puno pomogao, ali naravno, ne trebamo slijediti ovu rutinu svaki dan. Puno putujemo, pa se ponekad dani mijenjaju, ali osim toga, funkcionira'.

Uhvativši se ukoštac s novim ženama koje su joj se pridružile braku, Luani je bilo teško ući u rutinu, ali ona potvrđuje da dobiva puno pažnje od svog zaposlenog supruga. Tvrdi da su svi 'jako seksualni', stoga sada imaju striktan raspored, iako je ona isprva bila protivna tome.

VEZANI ČLANCI: 

Dodaje: 'U početku je bilo malo komplicirano jer nismo htjeli slijediti rutinu. Svi smo jako seksualni, pa je trebalo oko tri mjeseca da stvarno počne funkcionirati. Moj dan za seks je nedjelja. Mislim da je sjajno što već počinjem tjedan super dobro i opušteno. Arthur je vrlo nježan – to je osobina kojoj se jako divim kod njega. Dakle, da, dobivam pažnju koju zaslužujem, kao i ostalih pet žena. Da sam mu jedina žena, trebalo bi mi vremena da se naviknem'.

'Kad je sva obitelj na okupu, svih šest žena i Arthur, svi pričaju i smiju se. To bi mi nedostajalo da smo samo ja i on, ali postoji napetost kad jedna od nas uđe u PMS', nastavlja Luana, 'Gotovo su uvijek dvije ili tri supruge zajedno u PMS-u, a u tom razdoblju mi ​​žene trebamo više nježnosti i pažnje i u tim trenucima postoji napetost u dijeljenju Arthura jer sve želimo biti zalijepljene za njega 24 sata dnevno'.

Kada govorimo o osnivanju obitelji, Arthur ne želi uznemiriti nijednu ženu odabirom da rodi dijete, pa je obitelj odlučila krenuti putem surogat majčinstva kada budu spremni, a Arthur objašnjava: 'Ja ne želim uznemiriti nijednu od svojih šest žena odabirom koja će prva zatrudnjeti, pa smo se odlučili za surogat majčinstvo. Nikada nisam prošao kroz nešto slično, pa je ovo prvi put. Jako smo zabrinuti, ali uzbuđeni ostvari ovaj san o djetetu'.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!

 

Komentara 2

Avatar Jopa
Jopa
11:38 10.08.2023.

Ovo nije napredno nego ono što smo trebali ostaviti u dalekoj prošlosti.

Avatar Tombstone
Tombstone
14:43 10.08.2023.

Pa sad je vrijeme I za bar jednog muza. Mora ostati u trendu, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije