Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima puno povlastica

Živi na kruzeru kao supruga glavnog inženjera: ‘Postoje četiri stvari koje su mi strogo zabranjene!’

Tik Tok
09.08.2023.
u 12:30

Kao i ostali članovi posade na brodu, Christine također ne napušta brod u isto vrijeme kad i gosti

Christinein suprug je glavni strojar na brodu, što znači da ona može ploviti kao "supruga na brodu". Ne samo da može ploviti besplatno, sva njezina hrana na brodu je besplatna, a dobiva i hrpu povlastica. Ali postoji nekoliko stvari koje ne smije raditi, a jedna od njih je kockanje, piše The Sun.

"Nije mi dopušteno sjediti za automatom i igrati", objasnila je u videu na svojoj TikTok stranici. “Zato što bi izgledalo malo čudno da ja, kao supruga glavnog inženjera, dobijem veliki jackpot. Dakle, ne smijem kockati na brodu." Kao supruga na brodu, Christine se smatra gošćom, ali ima i prava članova posade.

@dutchworld_americangirl I go through four things I can, and cannot do it while living on the cruise ship with my husband #weliveonacruiseship #4things #alaskacruise #cruiseship #cruiseshiplife #cruise #alaska #caribbeancruise #cruiselife #livingstsea #getreadywithme ♬ Chill in a good mood, calm and fun(1263486) - zukisuzuki

Kao takvoj, dopušteno joj je u prostore za goste i posadu na brodu. Ali kad krene u prostor za posadu, mora se pobrinuti da njezina značka bude jasno vidljiva kako nitko ne bi pomislio da je izgubljeni gost. 

Kao i ostali članovi posade na brodu, Christine također ne napušta brod u isto vrijeme kad i gosti - svi izlaze sat vremena kasnije. I usprkos činjenici da joj je dopušteno koristiti sve pogodnosti na brodu, ona se drži općeg pravila kada je u pitanju vrijeme veće gužve. "Ako je bazen krcat, svakako ustanem i ustupim gostima mjesto. To je ispravna stvar. Nekada sam bila direktorica na krstarenjima pa potpuno razumijem kako gostima pružiti najbolje vrijeme koje mogu imati. I ne mislim da je ispravna stvar da član posade zauzme njihovo mjesto."

Još jedna stvar koju Christine ne smije učiniti je putovati bez međunarodnog putničkog zdravstvenog osiguranja. "Budući da živimo u Nizozemskoj, tamo imamo pokrivenost i samo plaćamo nešto više mjesečno", objasnila je. "Ona definitivno zna svoje mjesto. Volim ovo", komentirala je jedna osoba na video. Drugi je dodao: "Zvuči super! Osnovno pravilo je: budi obziran prema gostima. Ja to mogu!"

"Također je dobro ustupiti mjesto gostu jer si ti tamo 70 dana, gost može biti samo 5 dana. To je tako lijepo od tebe", napisao je treći. Na što je Christine odgovorila: "Uvijek se trudim iskazivati ​​100% poštovanja jer je privilegija živjeti ovdje."

Kupio mali dom za 1460 eura: 'Nema tuša ni WC-a, i ljudi kažu da je depresivno, ali meni je super'

 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
vabriga2
16:22 09.08.2023.

"Chief engineer" ili glavni strojar - zanimanje se u hrvatskom jeziku prevodi kao "Upravitelj stroja". U hrvatskoj trgovačkoj mornarici su sva časnička zvanja vrlo jasno naznačena. Zapovjednik, 1. časnik palube, 2. časnik palube, 3. časnik palube, Upravitelj stroja, 1. č. stroja, 2. časnik stroja, 3. časnik stroja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije