Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To nam treba!

Idealno za iznenadne pljuskove: Kišobran koji je dio ruksaka i koji se sam otvara

Instagram/thepracticalengineer
03.10.2019.
u 15:18

Ovo je odlično rješenje za sve one dane kada zaboravimo kišobran doma, a izradio ga je čovjek koji objavljuje videe pod imenom Praktični inženjer

Emiel Noorlander ima svoj YouTube kanal na kojem stavlja videe zanimljivih izuma koje izrađuje u svojoj radionici. Najnoviji proizvod je tako kišobran koji je dio ruksaka, a koji se vrlo jednostavno može koristiti. 

Foto: Screenshot Youtube

Video prati cijeli proces izrade, a kišobran je na ruksak pričvršćen drvenom ručkom koja se aktivira povlačenjem crvene trakice koja se nalazi s desne strane ruksaka. Samim time će se kišobran otvoriti, a držat će ga upravo drvena ručka koja se nasloni na rame kada se podigne, a kišobran stoji uspravno iznad glave cijeli vrijeme. 

Osim ovoga, Praktični inženjer ima još nekoliko izuma u rukavu, a proces izrade i objašnjenje proizvoda nalaze se na njegovom YouTube kanalu. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stolakol
19:06 03.10.2019.

Emiele, nađi si pravi posao i radi nešto korisno.

ST
Stolakol
19:04 03.10.2019.

Užasno glupo. Idealno ak zaboravis kisobran, al moras ruksak uvijek imat na leđima. Retardirano. Kaj ak ruksak zaboravis? Kaj onda? Ak vec imas ruksak, mozes u njemu uvijek drzat kisobran. Potpuno besmisleno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije