Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Astrologija može pomoći u odabiru zanimanja - saznajte koje je pravo za vas

Shutterstock
06.06.2021.
u 07:00

Ribe su često kontradiktorne i mogu biti iznimno učinkoviti i sposobni poslovni ljudi, ali i kreativni umjetnici poput glazbenika, modnih dizajnera i glumaca, kaže astrologinja Sasha Fenton

Britanska astrologinja Sasha Fenton u svojoj novoj knjizi The Magic of Astrology for Health, Home and Happiness (Magija astrologije za zdravlje, dom i sreću) kaže kako zanimanje s kojim će se netko u životu baviti djelomično određuju i osobine karakteristične za njegov horoskopski znak - pa nas zodijak može usmjeriti prema poslu koji nam najviše odgovara i pomoći nam odabrati zvanje i profesiju...

Ovan

Ovnovi se obično vole dokazivati i natjecati, a ta im je osobina na poslu posebno izražena. Isto tako, imaju tendenciju i zaposliti se u javnoj službi, pa mnogi završe kao policajci i bolničari.

Privlači ih i učiteljsko zanimanje, te poslovi u kojima će često trebati doslovno zaprljati ruke.

Bik 

Obično im se karijere vrte oko kreativnosti i umjetnosti, bilo da rade kao arhitekti ili make up vizažisti. 

Imaju i prirodni afinitet prema hrani pa mnogi završe i kao kuhari, a odgovaraju im i dizajnerski poslovi; poput modnog dizajna ili dizajna interijera.

Foto: screenshot/facebook

Blizanac

Blizanci najradije borave u užurbanom uredima u kojima treba brzo i učinkovito raditi više poslova odjednom.

Žele biti dio tima i vole raditi s ljudima, no ne žele da im se nameće pritisak da moraju biti najbolji, pa im najviše odgovaraju uredski poslovi poput knjigovodstva.

Rak 

Rakovi najradije sami vode svoj posao u kojem mogu ponuditi neko specijalizirano znanje, a prirodno su prijateljski raspoloženi i vole upoznavati nove ljude, pa bi im najviše odgovaraju poslovi koji omogućuju česta putovanja.

Više vole biti samostalni nego dio tima, ali to ne znači da ne uživaju čavrljati s drugima, pa bi im dobar izbor mogli biti i PR industrija ili prodaja.

Lav 

Foto: Shutterstock

Lavovi najviše vole obavljati 'prljave, muške poslove', ali samo dok je tvrtka koju izaberu u svom području najbolja. 

Stres i rokovi im nisu nikakav problem, a zbog ljubavi prema moći i prestižu, žude i za slavom i glamuroznim okruženjem koje ide uz nju, pa su često rastrgani između želje da u nečemu budu izvrsni i želje da budu primijećeni. 

"Naš sajam oda je radništvu i ženskoj moći radničke Pule"

1/7

Djevica

Djevica ima analitički um i može shvatiti sve što je logično, poput matematike.

Podučavanje joj dolazi prirodno jer joj pruža priliku da pomaže i da nadahnjuje druge, a ujedno je i dobra prilika za drugima pokazati vlastito  znanje.

Vodenjak

Vodenjaci bi najradije da se sve vrti oko njih, pa često žele svoj vlastiti TV show ili novinsku rubriku.

Najbolji su kao izumitelji, astrolozi ili dizajneri.

Foto: Shuttershock

Ribe

Ribe su često kontradiktorne i mogu biti iznimno učinkoviti i sposobni poslovni ljudi, ali i kreativni umjetnici poput glazbenika, modnih dizajnera i glumaca.

Vole sve što je glamurozno i zabavno, ali im je bitno i da njihov posao nešto znači, čak i ako je kreativan i neobičan, prenosi The Sun.

Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije