Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj sin želi znati tko mu je otac, ali ja ne znam što da mu kažem'

Njihov sin sada ima četiri godine i počeo je ispitivati za svog oca, ali ona zna što da mu kaže jer on sada ima novu djevojku.
03. lipnja 2021. u 23:21 12 komentara 77160 prikaza
Foto: shutterstock

- Moj sin je u godinama kada će pitati tko mu je otac, a ja ne znam što da mu kažem. Ostala sam trudna prije pet godina kada sam s cimerom na faksu bila prijateljica s povlasticama - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

On je poludio kada mu je rekla da je trudna i da želi zadržati dijete. Njezini roditelji su stariji pa im je unuk donio veliku radost i pružili su joj potporu, ali njegovi roditelji nisu to odobravali. Njihov sin sada ima četiri godine i počeo je ispitivati za svog oca, ali ona zna što da mu kaže jer on sada ima novu djevojku.

- Svugdje ima toliko izmiješanih obitelji, niste vi jedini. Možda ćete s vremenom pronaći nekoga posebnog koji će mu biti lik oca. Vaš bivši bi trebao financijski osigurati vašeg sina, zato mu pišite i objasnite da biste željeli da on bude odgovoran roditelj i spomenite da ga je sin tražio - odgovorila joj je Deidre.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Michael Martens Njemački novinar o Thompsonu: Zbog toga ne želim da ikad više dobije priliku održati koncert u Njemačkoj PREMIJER RH Plenković se obrušio na novinare i napustio presicu: 'Postali ste bahati, ovo neću dopustiti' PITANJE POVJERENJA BEROŠU VIDEO Iznenadno priznanje u Saboru. Spajić: 'Ja sam vas prijavio institucijama', Beroš: 'Zahvaljujem na tome'
piton
Uhvaćen trenutak
Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...
Logitech
Istražili smo
Evo što niste znali o mišu i tipkovnici
  • bolnaistina:

    Reci djetetu da ga je roda donijela.

  • Kardinal:

    Kakva glupost!

  • Korisnik.ri:

    Cijenim i poštujem majke, ali daj djete ocu ako hoćeš sina muškarca, a ne djevojčicu u tijelu mladića. Daj ga ocu. Čemu ćeš ga ti naučiti, kakvom majstorluku. I onda se čudi što imamo ovakve generacije muškaraca koji sa 20 ... prikaži još! - 30 g. ko babe su i curice. Zaista sam vidio da su vredniji i pravi majstori koji su odrasli uz oca. Uz mamu je jedan mi došao i br. cipela radnih ne zna, kaže "to ja ne znama, to meni mama kipuje"