Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Djevojka i ja imamo odličan seksualni život, ali u nekim pozama odmah izgubim erekciju'

Shutterstock
03.06.2021.
u 23:23

Neugodno mi je to i reći ali mrzim kad ona preuzme stvari u svoje ruke, priča dečko koji kaže da u seksu izbjegava poze u kojima on mora 'samo bespomoćno ležati'

Djevojka i ja imamo izvrstan seksualni život, ali ja u nekim pozama ja jednostavno 'zakažem', napisao je anonimni muškarac seks terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

Njemu je, piše, 30, a njoj su 32 godine, a nedavno su zbog čestih zaključavanja i drugih pandemijskih mjera počeli zajedno živjeti.

Među njima je, ističe, sve odlično, osim toga što on u seksu ima problem s tim da ona bude na njemu, jer izgubi erekciju čim stanu u tu pozu.

- Neugodno mi je to i reći ali mrzim kad ona preuzme stvari u svoje ruke - priznao je, pa se više ni ne može seksati ako ona stane na njega ili ako su u nekoj drugoj pozi u kojoj on mora 'samo bespomoćno ležati'.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

1/11

U tim se situacijama, kaže, uvijek dogodi jedan od dva scenarija: ili je seks gotov već za par minuta ili on brzo potpuno izgubi erekciju.

- Sve je u redu dok ja kontroliram stvari - objasnio je, a zbog toga, kaže, više ne želi ići ni spavati prije nje, da se ona ne bi poželjela seksati i stala na njega, a seks joj zbog njega na kraju bude loš...

- Određene poze muškarcima mogu biti izazovnije, kao i seks pod određenim putem - napisala mu je Deidre i dodala kako bi on, kad sa svojom djevojkom već dijeli sve, trebao moći i otvoreno pričati o svom problemu.

Ako se seksate, trebali biste moći razgovarati o svemu - rekla je Deidre i savjetovala da joj 'jednostavno objasni da uživa u seksu s njom i da želi da taj seks što duže traje, ali je to u nekim pozama nemoguće.

- Predložite joj da skupa isprobate neke alternativne poze i tehnike - zaključila je. 

Što način na koji koristite mobitel govori o vama?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:57 04.06.2021.

nek je slusa sta kaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije