Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno!

Htjela se odseliti od roditelja, a onda ju je otac iznenadio i napravio stan iz snova – u staroj garaži

@esme_leonn/TikTok
16.12.2021.
u 10:30

Kupio je sav potreban materijal i krenuo na posao.

Društvenom mrežom TikTok svakog tjedna širi se novi izazov koji korisnici odrađuju u obliku videozapisa, a u najnovijem treba ponovno prikazati objavu koja vam je bila najgledanija u 2021. godini. Korisnica @esme_leonn nije ni slutila da će ju jedan običan video tako proslaviti, a gledajući ga prisjetila se i jednog od najboljih trenutaka u životu.

Naime, rekla je roditeljima da se želi odseliti i imati vlastiti mir, a otac joj je u tome odlučio pomoći. 

Kupio je sav potreban materijal i krenuo na posao – u samo nekoliko tjedana napravio je njezin dom iz snova – u garaži obiteljske kuće!

Prvo je očistio cijelu garažu, zatim postavio parkete, obojio zidove... Napravio je kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, spavaći dio i jednu prostoriju koja je san mnogih djevojaka i žena – walk-in ormar.

Video je pogledan nekoliko milijuna puta, a ljudi su u komentarima pisali da ih je tatina gesta dirnula do suza, prenosi The Sun. 

@esme_leonn

MTV Cribs Pt. 2 💕 Yes he did do it all by himself 🥺 #hispanicdads #dreamhouse #mtvcribs #fyp #renovation #cute

♬ original sound - Claudia Stuto

Stavljate sol na mrlje ili one od vina čistite vodom? Kakve pogreške! I ovo radite krivo...

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

ZN
znase
11:18 16.12.2021.

Iznimno bitna vijest….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije