Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stil & trend

Hit sezone - veliki satovi neonskih boja

casio
12.06.2011.
u 16:21

Dobar sat puno je više od pukog pokazivača vremena, pokazatelj je i dobrog stila neke osobe

Dobar sat puno je više od pukog pokazivača vremena. 

Dobar sat pokazatelj je stila neke osobe, a satovi Casio iz linije Edifice treću godinu zaredom službeni su satovi Red Bull Racing teama za 2011. godinu. Tim povodom Endi centar u Areni Zagreb odlučio je pokazati te najluksuznije satove. 

Privuklo je to i brojne poznate osobe, poput Renate Sopek, Antonije Stupar, Mirne Maras i Maria Valentića, te glumca Amara Bukvića. Uloge prezentera satova koje nose neka od najzvučnijih imena svjetske glazbene i F1, scene poput Kanyea Westa, Ushera, Justina Biebera i Sebastiana Vettela, za tu prigodu imali su Marko Lasić Nered i Mario Mlinarić. Cijene G-Shock satova, koji su ove sezone zbog neonskih boja apsolutni hit, kreću se od 700 kuna naviše.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bonsai
18:30 12.06.2011.

opet reklama na crno!

NA
nardis
19:58 12.06.2011.

Ja ovdje ne vidim nikakvih neonskih boja.

JS
ja sam gladan
03:20 13.06.2011.

G-Shock sam kupio prije 12 godina, istina, još uvijek je dobar, ali otkud da je sad to nešto novo. I kakve veze imaju Maras,Valentić, Bukvić i ostala \"zvučna\" imena. Kaj je tu tako važno i spektakularno kaj su oni metnuli takve vure na ruke. Donesem im ja svoju vuru. Pa mogu reči da nose muzejski primjerak, oldtimer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije