Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepuni mržnje

Gej srednjoškolke izabrane za kralja i kraljicu maturalne zabave, a komentari roditelja na Facebooku zgrozili ljude

Instagram
06.05.2021.
u 10:30

Djevojke su otvoreno progovorile o svojoj seksualnosti, a ovom pobjedom žele potaknuti i druge na isto.

Riley Loudermilk i Annie Wise, dvije maturantice iz države Ohio, u vezi su pola godine. Prvi su, naime, gej par koji je odnio titulu kralja i kraljice maturalne zabave - tradicionalnog dijela svečane večere za srednjoškolce u Americi.

Djevojke su otvoreno progovorile o svojoj seksualnosti, a ovom pobjedom žele potaknuti i druge na isto. I dok su Annie i Riley slavile svoju titulu i nisu mogle skinuti osmijeh s lica, pojedini roditelji nisu, pak, mogli sakriti mržnju i bijes - iako su njihova djeca potpuno liberalna i otvorena po pitanju tuđe seksualnosti što potvrđuje i činjenica da su izabrali baš njih dvije za krunu.

Lokalni školski okrug objavio je njihovu fotografiju na Facebook stranici i čestitao im, a bijesni roditelji počeli su pisati negativne komentare. Neki su tako mišljenja da kralj može biti isključivo netko muškog roda. 

Congratulations to Kings High School 2021 Prom King and Queen, Annie Wise and Riley Loudermilk! #KingsStrong

Objavljuje Kings Local School DistrictSubota, 17. travnja 2021.

"Nije u redu dopustiti ovako nešto u školi. Prestanite našoj djeci nametati ovakve stvari. Pustite ih da žive normalan život", komentirala je jedna žena, a jedan muškarac se nadovezao rekavši da je ovo nešto najbolesnije što je ikada čuo. "Ovo su djeca i samo pomisliti da im roditelji dopuštaju ovako nešto je nevjerojatno." Neki nisu stali samo na komentiranju putem Facebooka - jedna mama je na sastanku školskog odbora pokrenula temu da nije uredu što gej par nosi titulu kralja i kraljice, ali njen komentar ne može utjecati na donesenu odluku.

Foto: Facebook/TS Auris

Foto: Facebook/TS Auris

Foto: Facebook/TS Auris

Homofobični komentari i oni prepuni mržnje zgrozili su školski odbor koji je branio djevojke, prenosi Bored Panda. 

Gej parovi imaju pravo zatražiti posvojenje u Hrvatskoj:

1/2

Ovaj grad ima toliko malo stanovnika da svi žive u istoj zgradi: Pogledajte kako izgleda!

 

Komentara 12

DL
dvanaest_legija
14:47 06.05.2021.

Slažem se s roditeljima, bolesno!

Avatar utunelu
utunelu
14:53 06.05.2021.

namecu nam izopacene sisteme zivota..nek one budu sto hoce ali tajno

Avatar Zzzz
Zzzz
14:56 06.05.2021.

Amerika je 100 godina ispred Europe i još uvijek ne prihvaćaju gejeve, isto tako ni jedna zemlja u našem okruženju nije dozvolia homoseksualnim parovima posvajanje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije