Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIABLOG

Ella Dvornik jedna je od najboljih hrvatskih Lifestyle blogerica

Ella Dvornik
Foto: Ella Dvorbik/Facebook
1/8
11.11.2016.
u 14:24

Osim najboljih blogera odabrani su i top brendovi koji surađuju s blogerima.

Na DIABLOG-u, prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima i blogerskoj zajednici, uručena priznanja najboljim hrvatskim lifestyle i gastro blogerima, kao i predstavnicima brendova za najbolje suradnje s blogerima u 2016.

Tako su najbolji lifestyle blogeri Martina Lolić s bloga Dear Skin, Ella Dvornik s blogom I am Ella i Ivana Jumić koja se krije iza bloga Le Makeup Freak. Titulu najboljih gastro blogera ponijeli su Andrea Cukrov i njezin blog Cukar, Sanja Mijac s bloga Domaćica i Darko Kontin s bloga Darkova Web kuharica.

Foto: Siniša Sunara

Foto: Siniša Sunara

Osim najboljih blogera odabrani su i top brendovi koji surađuju s blogerima. U ovoj kategoriji nagrade su dobili Avon, Essence i Dukat. Najbolje blogere i brendove odabrali su sami blogeri u istraživanju o hrvatskoj blogerskoj sceni koje je agencija Dialog komunikacije provela u listopadu ove godine na uzorku od 203 ispitanika.

>>Oko ove teme je Ella Dvornik potakla žustru raspravu

Komentara 6

MO
matK.O.
04:16 12.11.2016.

pa kolko ti u životu treba biti dosadno da budeš blogerica?? ko uopce nju prati i koga zanima kaj ona piše??

PP
plavac plavi
14:03 12.11.2016.

Ona je svuda vodeća! Ako se biraju najbolje blogerice, u vrhu je! Ako se biraju največe štrace, u vrhu je! Ako se biraju najveće drogerašice, u vrhu je!,...

OD
otac_domovine
14:55 12.11.2016.

Opet ljevičari daju novčane nagrade drugim ljevičarima, a sve to našim novcem. Počnite raditi nešto st... uhljebnička. Kramp u ruke i na bauštelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije