Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne planira stati

Otkrila kako se već 6 godina osvećuje svom bivšem dečku pa šokirala mnoge: 'Pusti ga na miru'

TikTok
21.03.2022.
u 07:00

Otkako je objavljen, videozapis je prikupio više od 835 tisuća lajkova i tisuće komentara korisnika podijeljenog mišljenja.

TikTokerica Kristina, poznata kao @kristinamakescontent otkrila je svoj plan osvete bivšem dečku te pokrenula veliku raspravu. Naime, kako je prošle godine pisao Mirror, ona potajno prijavljuje bivšeg dečka na pretplate na e-poštu i ne planira uskoro stati.

U videu koji je pregledan više od 6,2 milijuna puta, Kristina objašnjava: – Otkako smo bivši dečko i ja prekinuli 2016. godine, imam vrlo zanimljivu taktiku za osvetu. Moja osveta dolazi u obliku biltena e-poštom.

@kristinamakescontent

#stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) #storytime #exes #spammail #idk

♬ original sound - Kristina Makes Content 💁🏻‍♀️

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Ako je ona u zračnoj luci i treba se poslužiti e-poštom da se koristi WiFi-em, daje njegov e-mail. Ako želi pročitati neki članak, ali treba joj e-pošta, daje njegovu. I tako čini za sve stvari za koje je potrebna e-pošta – objašnjava Kristina u svom videu te dodaje da njezin bivši dečko ne zna da se ona krije iza ovih biltena.

Otkako je objavljen, videozapis je prikupio više od 835 tisuća lajkova i tisuće komentara korisnika podijeljenog mišljenja. Mnoge djevojke zahvalile su joj na super savjetu kako se osvetiti bivšem dečku, ali neki nisu bili oduševljeni.

“Što ti je napravio da ovo radiš pet godina nakon prekida?” pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Curo, 2021. je, iskoristi tu energiju za stvari koje te usrećuju i pomažu ti da rasteš.”

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:58 21.03.2022.

Problem je u njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije