Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni trend

Dizajnerica Isabel Marant otkrila tajnu najstylish tenisica na svijetu

miranda kerr
Pixsell
02.10.2012.
u 00:01

Koliko su popularne, ne treba puno isticati, a na tu ideju došla je samo posegnuvši u svoje djetinjstvo kad je stavljala pluto u tenisice da bi bila viša

Posljednjih nekoliko sezona tenisice sa (skrivenom) punom potpeticom "zarazile" su sve – od slavnih trendseterica pa sve do "običnih" djevojaka s ulice. A osim što su to vjerojatno jedine najstylish tenisice na svijetu, idealne i za dan i za večer, vjerojatno su i jedini komad koji je u tako kratkom roku dobio svoje jeftinije kopije.

Ovaj je IT modni dodatak pronašao put do srca brojnih slavnih dama – Beyoncé, Miranda Kerr i Kate Bosworth samo su neke koje su slamale srca brojnim djevojkama koje si ih nisu mogle priuštiti (cijena im je od 400 eura naviše, ovisno o modelu). Pa u čemu je tajna ovih supertenisica?! Navodno su toliko udobne i praktične te izdužuju noge, čemu svaka djevojka teži.

Konačno se oglasila i Isabel te otkrila kako je došla na ideju tenisica-platformi:
– To je nešto što sam radila još kad sam bila tinejdžerica. Uzela bi komadiće pluta i stavljala ih u svoje tenisice jer sam htjela biti viša. Cijelo vrijeme sam se prisjećala toga iz djetinjstva i znala sam da nešto trebam napraviti. Tenisice su jako udobne, ali istodobno i vrlo neugledne. Upravo ta skrivena potpetica čini veliku razliku u izgledu žene. To vam daje noge. Ja poznajem žene, ja sam žena, stoga znam čemu one teže. To je ravnoteža između mode i načina života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije