Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je sve paravan'

'Dečko me stalno nagovara na seks u troje i šalje gole slike drugim muškarcima'

Shutterstock
07.11.2019.
u 20:39

Moj partner i ja odlučili smo se upustiti u seks u troje s još jednim muškarcem. To je bilo prije nekoliko godina, ali sada me ponovno tjera na to

Ova djevojka svoje je ljubavne drame podijelila s britanskom kolumnisticom Deidre. 
"Zajedno smo pet godina. On ima 32 godine, a ja 29 i imam sedmogodišnjeg sina s prijašnjim partnerom. Naš seksualni život je bio fantastičan do prije tri godine kada sam doživjela zlostavljanje na poslu i to me skoro slomilo. I nakon što se sve smirilo nikada više nisam vratila ono samopouzdanje koje sam nekada imala", piše djevojka. 

Kaže kako nisu dugo vodili ljubav i partner ju je cijelo vrijeme nagovarao na seks u troje

"Rekao je da će to biti dobro za mene, da će mi vratiti seksualni nagon, ali i da njega to napaljuje. Nisam baš bila za, ali sam pristala kako bi prestao nagovarati. Sada je on pronašao nekoga online. Muškarac je zgodan i vršnjaci smo. On i moj partner su započeli, a ja sam mislila da ću se izvući i moći samo gledati, no nagovorili su me da se pridružim, ali nisam mogla. Taj drugi muškarac ostao je tri sata, moj parner mu je platio i ovaj je otišao. Ponudio je da dođe opet, ali nisam pristala. Nakon toga moj partner nepoznatim muškarcima šalje poruke i gole fotografije. Čak sam ga i ulovila dok to radi i pitala u čemu je stvar, a on je onda okrenuo priču i rekao kako ja želim seks s drugim muškarcima... " 

Mislila je da imaju dobru vezu i da će zauvijek biti zajedno, ali sve je krenulo po zlu. "Nikako mu ne mogu objasniti da se ne želim seksati s drugim muškarcima..."

Deidre odgovara: "Vi ne trebate preuzimati odgovornost za njegovo ponašanje. Nije smio slati fotografije drugima bez vašeg odobrenja. Mislim da je on taj koji želi seks s muškarcima i trojac. Ovo sve koristi kao paravan. Morate ozbiljno razgovarati." 

Ključne riječi

Komentara 6

JD
John Doe Jr.
04:43 08.11.2019.

Torpediraj bolesnika u 3pm

MO
MorskiVuk53
23:16 07.11.2019.

Izmišljena priča, koju koriste mnogi biseksualni parovi.

Avatar MADO
MADO
21:30 07.11.2019.

Tvome dečku treba jedan dobar psihijatar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije