Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Dečko me stalno nagovara na seks u troje i šalje gole slike drugim muškarcima'

Moj partner i ja odlučili smo se upustiti u seks u troje s još jednim muškarcem. To je bilo prije nekoliko godina, ali sada me ponovno tjera na to
07. studenoga 2019. u 20:39 8 komentara 6668 prikaza
Foto: Shutterstock

Ova djevojka svoje je ljubavne drame podijelila s britanskom kolumnisticom Deidre. 
"Zajedno smo pet godina. On ima 32 godine, a ja 29 i imam sedmogodišnjeg sina s prijašnjim partnerom. Naš seksualni život je bio fantastičan do prije tri godine kada sam doživjela zlostavljanje na poslu i to me skoro slomilo. I nakon što se sve smirilo nikada više nisam vratila ono samopouzdanje koje sam nekada imala", piše djevojka. 

'Volim te' Ljubavne izjave za vrijeme seksa učinit će seksualni život boljim

Kaže kako nisu dugo vodili ljubav i partner ju je cijelo vrijeme nagovarao na seks u troje

"Rekao je da će to biti dobro za mene, da će mi vratiti seksualni nagon, ali i da njega to napaljuje. Nisam baš bila za, ali sam pristala kako bi prestao nagovarati. Sada je on pronašao nekoga online. Muškarac je zgodan i vršnjaci smo. On i moj partner su započeli, a ja sam mislila da ću se izvući i moći samo gledati, no nagovorili su me da se pridružim, ali nisam mogla. Taj drugi muškarac ostao je tri sata, moj parner mu je platio i ovaj je otišao. Ponudio je da dođe opet, ali nisam pristala. Nakon toga moj partner nepoznatim muškarcima šalje poruke i gole fotografije. Čak sam ga i ulovila dok to radi i pitala u čemu je stvar, a on je onda okrenuo priču i rekao kako ja želim seks s drugim muškarcima... " 

Ljubavne muke 'Sretni smo u vezi, ali on izbjegava predigru i nekada ne uživam u seksu'

Mislila je da imaju dobru vezu i da će zauvijek biti zajedno, ali sve je krenulo po zlu. "Nikako mu ne mogu objasniti da se ne želim seksati s drugim muškarcima..."

Dobro razmislite! Znate li sve o pomirbenom seksu? Evo nekih prednosti, ali i nedostataka

Deidre odgovara: "Vi ne trebate preuzimati odgovornost za njegovo ponašanje. Nije smio slati fotografije drugima bez vašeg odobrenja. Mislim da je on taj koji želi seks s muškarcima i trojac. Ovo sve koristi kao paravan. Morate ozbiljno razgovarati." 

Bolja produktivnost Večeras se poseksajte i sutra biste mogli ostvariti uspjeh na poslu! Da, tako kaže znanost
MSC Cruises
PROMO
MSC Grandiosa je osvijetlila rijeku Labu na svečanosti krštenja
  • John Doe Jr.:

    Torpediraj bolesnika u 3pm

  • MorskiVuk53:

    Izmišljena priča, koju koriste mnogi biseksualni parovi.

  • Kora:

    Nezgodno je to kraj 7-godišnjeg sinčića. K tome, žena radi, pa dok dođe kući, pa sin, zadaća sa sinom, pa dok skuha, opere i nakon svega - sex sa dvojicom; naporno.