Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čemu je tajna

Cijela obitelj u Tunis za 7000 kuna

'Beach in the city of Suss. Africa, tunis.'
'Evgenia'
31.05.2011.
u 16:38

Turistički letovi iz Zagreba u Tunis kreću 22., a iz Osijeka 29. lipnja, najavljuju iz Sunčanog odmora

Zbog političkih previranje i uličnih nemira, vala nepovjerenja među turistima i izostanka čartera iz Hrvatske mnogi su prekrižili Tunis kao ozbiljnog konkurenta u sezoni 2011. No, Tunis se vraća. Agencija Sunčani odmor najavljuje redovite tjedne letove iz Zagreba i Osijeka, a prvi su polasci 22., odnosno 29. lipnja. Cijene su, kao što je tržište već naviklo kad je ova destinacija u pitanju, vrlo atraktivne. Recimo, četveročlana obitelj u lipnju može na sedmodnevni all inclusive odmor (hotel s tri zvjezdice, aviotakse u cijeni) za 7000 kuna.

– To je first minute cijena, oko 500 kuna niža od kataloške, ali cijelo ljeto imat ćemo akcijskih cijena. Sunčani je odmor dio grupacije hotela El Mouradi pa u startu možemo ponuditi 10 posto niže cijene od konkurenata – tumači voditeljica prodaje Ana Franić.

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

BO
bomba
17:32 31.05.2011.

tunižani bježe a ja da idem tamo i još moram platiti za to.

BO
bomba
17:53 31.05.2011.

Ja na Jadranu mogu toliko ostati za te novce i sam birati destinacije i hraniti se na raznim mjestima. Tunis u to doba nije baš dobar jer su ogromne vručine a i kalendarski ljeto nastupa. Tunis je za drugu polovinu 9 i 10 mjeseca a ne na početku ljeta.

LB
light_blue
16:42 31.05.2011.

Ne bi s obitelji otisla tamo, pa da mi je besplatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije