Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je jeftina

Buduća mladenka riskirala naručivanjem vjenčanice s interneta: 'Nisam znala što očekivati'

@sophie.beresfordx
07.02.2023.
u 16:30

Ova buduća mladenka kupila je jeftine vjenčanice s ASOS-a i njenom iznenađenju nije bilo kraja nakon što ih je isprobala.

Kupnja vjenčanica može biti jedan od najstresnijih dijelova priprema za vjenčanje zahvaljujući zastrašujućim cijenama i beskrajnim mogućnostima.Za one koji traže jeftinu opciju, online trgovine poput ASOS-a sada imaju izbor haljina i vjenčanica za ljude koji žele oduševiti, a da ne troše previše svoje ušteđevine, prenosi Mirror.

Ne može jednostavnije: Pošpricajte odjeću s ovim i više nećete morati glačati:

1/6

Međutim, svatko tko je već kupovao putem interneta zna da takvo naručivanje ponekad može biti pogrešno. TikTokerica @sophie.beresfordx odlučila je testirati neke od ovih jeftinijih haljina s ASOS-a da vidi jesu li vrijedne tog novca ili ne. "Dakle, napravila sam nešto", počinje Sophie u svom videu dok nosi goleme ASOS kutije, "možda sam naručila vjenčanice s ASOS-a. Više ne znam što radim. Ovo je strašno!" Sophie je rekla prije nego što je snimila sebe u bijeloj vjenčanici s izvezenom mrežom, koja ju je koštala 130 funti (oko 146 eura).

@sophie.beresfordx Here comes the bride? 😂😂 #asosweddingdress #cheapweddingdress #weddingdresses #plussizeweddingdress #plussizeweddingdresses ♬ original sound - Sophie Styles 🖤🦖

Iako je haljina bila prekrasna, otkrila je da se ne zatvara na stražnjoj strani i rekla: "Ne osjećam se kao mladenka u ovome. Ovo nije za mene, ali netko bi mogao naići na moju stranicu i reći: Ovo je nevjerojatno, trebam tu haljinu".

Druga se haljina pokazala uspješnijom sa svojim dubokim dekolteom, prekrivena detaljima od perlica i svjetlucavim sjajem. Rekla je: "Ovaj mi se zapravo jako sviđa, mislim da je dobra." Sophie je smatrala da je haljina "laskava" i da je izgledala "prelijepo" i primijetila je da se patentni zatvarač, koji je bio na leđima, zatvarao bolje od prvog. "ASOS patentni zatvarači su pravo smeće", kritizirala je prije nego što se vratila svom uzbuđenju zbog "slatke" haljine. Dodala je: "Zapravo mi se sviđa ova haljina. O moj Bože. Iako, i ova mi se haljina čini skupa, makar je bila samo 180 funti, ako radite vjenčanje s ograničenim budžetom“.

Snimila je prateći video s trećom haljinom s ASOS-a koja je imala boho štih za koji je rekla da joj se sviđa te je ustvrdila da je to 'njena' haljina.

Ljudi su u komentarima bili oduševljeni s drugom haljinom te je jedna žena napisala: „Druga haljina je savršena“, a druga je nadodala: "Ova druga je prekrasna na tebi, zamisli je uz frizuru, možda nisku razbarušenu punđu s uvojcima koji ti padaju uz lice." Treća korisnica rekla je da je druga haljina također bila njezina vjenčanica za njen veliki dan, dodavši: "Tako sam zaljubljena! Izgledaš fantastično!"

"Kupila sam svoju vjenčanicu na ASOS-u. 135 funti bila je puna cijena i svi su je pohvalili! Čak je imala i mali šlep. Bila je zadivljujuća. Sviđaju mi se obje haljine na tebi", podijelila je druga mladenka.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala':

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije