Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Biste li ikada pomislili da ovo možete pronaći u Ikei? Nismo ni mi....

Predivne ilustracije nadahnut će vas na nove ideje uz mnoštvo domišljatih pozicija u sobi. A kada kažemo pozicije, mislimo na raspored namještaja u spavaćoj sobi. Da nas ne biste pogrešno shvatili
13. ožujka 2019. u 12:14 2 komentara 15653 prikaza
Ikea
Foto: DPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

"Jeste li zadovoljni svojom sobom? Jeste li umorni i dosta vam je stalno istih položaja u sobi? Onda ste na pravom mjestu. Nakon desetljeća proučavanja zamršenosti kvalitete boravka u spavaćoj sobi, prikupili smo svu našu stručnost u jednom praktičnom priručniku, IKEA Kåma Sutra. Predivne ilustracije nadahnut će vas na nove ideje uz mnoštvo domišljatih pozicija u sobi. A kada kažemo pozicije, mislimo na raspored namještaja u spavaćoj sobi. Da nas ne biste pogrešno shvatili." 

Bračni problemi I dalje volim svoju suprugu iako me vara, trebam li ostati s njom?

Tim je riječima na stranicama švedskog proizvođača Ikee opisano što se nalazi u njihovom "novom proizvodu". Riječ je o e-knjizi dostupnoj na njihovoj stranici, a koja kroz ideju položaja u Kama Sutri na šaljiv način dočarava ideje za razmještaj u spavaćoj sobi. 

Kama sutra Ikea | Autor : Ikea Foto: Ikea Foto: Ikea

Ikeina Kama Sutra sadrži 44 stranice različitih položaja za ultimativni užitak – boravka u svojoj omiljenoj prostoriji. 

Doggy style, primjerice, dočarava kako urediti sobu koju "dijelite" s kućnim ljubimcem.

Domišljata, puna pošalica i šala, zanimljivih ilustracija, Ikeina Kama Sutra privukla je pozornost mnogih koji su se oglasili na društvenim mrežama.

"Ikea ima svoju Kama Sutru. Ovaj svijet nije vrijedan spašavanja", jedan je od komentara, dok su većinom ostali komentari pozitivni. 

"Ikea je izbacila svoju Kama Sutru. Evo zašto volimo Ikeu". 

U Ikei smatraju kako je ovaj potez još jedan od načina da olakšaju kupcima unijeti nove ideje u uređenje doma i to na kreativan i moderan način, izvan okvira. 

kada je vaše vrijeme Krivi tajming! Evo kada je najbolje vrijeme u danu za - seks!

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

 

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka
  • Avatar Kaladin
    Kaladin:

    He he, ma Ikea je šičkin dim za Kama Sutru u hrvatskom Saboru! Poze i pozicije koje se tamo zauzimaju, tko s kim i kako, prava su umjetnost iskrivljenosti, pri čemu svi uspijevaju ostati podmazani, napunjeni i zadovoljeni. I svi mirno spavaju....

  • robertsedlar:

    Jeli vam ikada palo na pamet provirati kvalitetan domaći namještaj, a ne prešani karton kojeg prodaje ova trgovina? Možete li ili bolje rečeno smijete li napisati nešto o tvorcu ove trgovine ili još ljepše - napišite malo gdje se i ... prikaži još! kako proizvodi ovaj namještaj. Sapienti sat!