Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Biste li ikada pomislili da ovo možete pronaći u Ikei? Nismo ni mi....

Ikea
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
13.03.2019.
u 12:14

Predivne ilustracije nadahnut će vas na nove ideje uz mnoštvo domišljatih pozicija u sobi. A kada kažemo pozicije, mislimo na raspored namještaja u spavaćoj sobi. Da nas ne biste pogrešno shvatili

"Jeste li zadovoljni svojom sobom? Jeste li umorni i dosta vam je stalno istih položaja u sobi? Onda ste na pravom mjestu. Nakon desetljeća proučavanja zamršenosti kvalitete boravka u spavaćoj sobi, prikupili smo svu našu stručnost u jednom praktičnom priručniku, IKEA Kåma Sutra. Predivne ilustracije nadahnut će vas na nove ideje uz mnoštvo domišljatih pozicija u sobi. A kada kažemo pozicije, mislimo na raspored namještaja u spavaćoj sobi. Da nas ne biste pogrešno shvatili." 

Tim je riječima na stranicama švedskog proizvođača Ikee opisano što se nalazi u njihovom "novom proizvodu". Riječ je o e-knjizi dostupnoj na njihovoj stranici, a koja kroz ideju položaja u Kama Sutri na šaljiv način dočarava ideje za razmještaj u spavaćoj sobi. 

Foto: Ikea
Foto: Ikea

Ikeina Kama Sutra sadrži 44 stranice različitih položaja za ultimativni užitak – boravka u svojoj omiljenoj prostoriji. 

Doggy style, primjerice, dočarava kako urediti sobu koju "dijelite" s kućnim ljubimcem.

Domišljata, puna pošalica i šala, zanimljivih ilustracija, Ikeina Kama Sutra privukla je pozornost mnogih koji su se oglasili na društvenim mrežama.

"Ikea ima svoju Kama Sutru. Ovaj svijet nije vrijedan spašavanja", jedan je od komentara, dok su većinom ostali komentari pozitivni. 

"Ikea je izbacila svoju Kama Sutru. Evo zašto volimo Ikeu". 

U Ikei smatraju kako je ovaj potez još jedan od načina da olakšaju kupcima unijeti nove ideje u uređenje doma i to na kreativan i moderan način, izvan okvira. 

Pogledajte i video Simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kaladin
Kaladin
13:33 13.03.2019.

He he, ma Ikea je šičkin dim za Kama Sutru u hrvatskom Saboru! Poze i pozicije koje se tamo zauzimaju, tko s kim i kako, prava su umjetnost iskrivljenosti, pri čemu svi uspijevaju ostati podmazani, napunjeni i zadovoljeni. I svi mirno spavaju....

RO
robertsedlar
14:04 13.03.2019.

Jeli vam ikada palo na pamet provirati kvalitetan domaći namještaj, a ne prešani karton kojeg prodaje ova trgovina? Možete li ili bolje rečeno smijete li napisati nešto o tvorcu ove trgovine ili još ljepše - napišite malo gdje se i kako proizvodi ovaj namještaj. Sapienti sat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije