Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kada je vaše vrijeme

Krivi tajming! Evo kada je najbolje vrijeme u danu za - seks!

Foto: Shutterstock
30.01.2019.
u 20:45

Podaci pokazuju da "voda ide na ženin mlin", jer većina parova odnose ima upravo navečer, nakon 21h.

Jeste li se zapitali nedavno, u čemu je problem i zašto nemate seksualne odnose baš često, a u vezi ste ili braku?

Odgovor na to pitanje može biti - krivi tajming!

Istraživanje je pokazalo da ženama i muškarcima libido raste u različito vrijeme. Žene imaju veću seksualnu želju na kraju dana, a muškarci su seksualno najuzbudljiviji tijekom jutra, odnosno, najčešće nakon buđenja.

Podaci pokazuju da "voda ide na ženin mlin", jer većina parova odnose ima upravo navečer, nakon 21h. 

Stručnjaci su stava da seks prije spavanja ipak nije najidealnije vrijeme. Može se činiti mnogima kao jedina opcija, nakon dana prepunog obveza, no liječnik Michael Breus s tim se ne laže. 

Tvrdi kako je tijelo u to doba preumorno i "gasi se", odnosno, priprema se za noćni odmor. Seks-terapeuti se ne slažu i tvrde kako je upravo to vrijeme najbolje da se partneri prepuste jedni drugima jer ih nakon cijelog dana prepunog stresa opušta i pomaže lakše zaspati. 

S druge, pak, strane, dr. Breus savjetuje jutro za seks, nakon što ste se dobro naspavali, odmorni ste za nove pothvate i imate energije. Tvrdi kako su i hormoni u jutarnjim satima na najvišim razinama pa bi to trebalo "iskoristiti" za bolji seks.

Osim toga, ako dan započnete seksom i dnevni zadaci pred vama bit će manje stresni, a dobra ideja je "ukrasti" i par minuta za brzi popodnevni seks, napominje. 

Pogledajte i video Kardiolog upozorava na tihe simptome infarkta

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar jocker-3
jocker-3
21:13 30.01.2019.

Ali ne objašnjavaju ništa za istospolne parove....pederčine

Avatar pendreck
pendreck
22:13 30.01.2019.

najbolje u jutro nakon budenja pomaziti se, doruckovati pa jos jednom i rundu odspavati. Pa nakon bruncha jopet i pa nakon dana na suncu i u pirodi na vecer uz casu crnjaka, sira i maslina lijepo ponovo se pomazit pa odpavati dok se ne probudi negdje u 2-3 u noci pa ponovo... jel tako?!

SJ
Sve je uzalud
03:38 31.01.2019.

.....najbolje kad se digne....uvijek ti moze biti posljednji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije